Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το καινούργιο στέκι της Πέγκυς Ζήνα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τις τελευταίες μέρες γίνεται πολύ λόγος για την καινούργια επιχειρηματική δραστηριότητα της Πέγκυς Ζήνα, καθώς κάποιοι υποστηρίζουν ότι η γνωστή ερμηνεύτρια θα ανοίξει εστιατόριο στα νότια προάστια.

Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά η Πέγκυ θα έχει ένα καινούργιο στέκι, αλλά το οποίο δεν θα είναι ούτε εστιατόριο, ούτε ταβέρνα, ούτε ψητοπωλείο, αφού δεν θα σερβίρονται φαγητά, αλλά ο κόσμος θα απολαμβάνει ένα ωραίο και προσεγμένο μουσικό πρόγραμμα!

Αν δεν το καταλάβατε λοιπόν, να το πούμε ξεκάθαρα πως όσα έχετε ακούσει περί «εστιατορίου δια χειρός Πέγκυς Ζήνα»… ξεχάστε τα, γιατί δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι η Πέγκυ θα συνεχίσει να… σερβίρει ωραία τραγούδια, αλλά από την πίστα νυχτερινού κέντρου! Μπορεί η γνωστή τραγουδίστρια να διέκοψε τη συνεργασία της με το νυχτερινό κέντρο όπου ξεκίνησε τις εμφανίσεις της τον Οκτώβριο, αλλά λίγο πριν τις γιορτές θα βρίσκεται πάλι επί πίστας.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου η Πέγκυ θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στο «Stage by night» στην Θεσσαλονίκη, μαζί με το Δήμο Αναστασιάδη, ενώ στο σχήμα θα είναι πάλι ο Λούκας Γιώρκας και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Έτσι όσοι θέλουν να απολαύσουν ξανά την Πέγκυ, δεν έχουν παρά να περιμένουν λίγες μέρες, αφού ήταν σίγουρο ότι η γνωστή τραγουδίστρια δεν θα στεναχωρούσε τους θαυμαστές της και θα έβρισκε τον κατάλληλο χώρο να συνεχίσει τις εμφανίσεις της, όπως κι έγινε!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε