Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Αλλαγές στις εκπομπές Λαμπίρη και Μελέτη.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η πρόταση στελέχους του STAR που άναψε φωτιές!

Ως φήμη έφτασε στα αυτιά μας πριν από είκοσι περίπου μέρες κι ενώ οι εκπομπές των Χριστίνα Λαμπίρη και Ελεονώρας Μελέτη ήταν ακόμα στον αέρα. Όλο αυτόν τον καιρό δεν δίναμε σημασία παρά το ότι καθημερινά όλο και κάποιο καινούργιο πρόσωπο ερχόταν και μας έλεγε το ίδιο περιστατικό. Συνολικά δηλαδή, μας έχουν μεταφέρει την «είδηση» περισσότερα από 15 άτομα. Γι’ αυτό κι είπαμε να την αναφέρουμε, να την καταγράψουμε για να μην έρθουν κι άλλοι και μας την πουν!

Η φήμη λοιπόν αφορά τα όσα ειπώθηκαν σε σύσκεψη στελεχών του STAR πριν από είκοσι περίπου μέρες. Κάποιο από τα παρευρισκόμενα στελέχη λοιπόν πρότεινε να αλλάξουν ώρα προβολής οι εκπομπές της Χριστίνας Λαμπίρη και της Ελεονώρας Μελέτη. Αλλά το σημαντικό της πρότασης αυτής ήταν ότι η εκπομπή «Super Star» και η «Πρωινή μελέτη» να… ανταλλάξουν την ώρα προβολής, δηλαδή να μεταφερθεί η μία στην ώρα της άλλης! Η πρόταση εισακούστηκε, συζητήθηκε, αναλύθηκε και σε επόμενη σύσκεψη… απορρίφθηκε παμψηφεί!

Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια φημολογία, μεταξύ των δύο συσκέψεων «ψήφισαν» και οι άμεσα ενδιαφερόμενες και καμία από τις δύο δεν χάρηκε –για τους δικούς της λόγους η κάθε πλευρά- αυτήν την πρόταση.
Είπαμε: επειδή μας έχουν πει πολλοί αυτήν την «είδηση», την αναφέραμε, την καταγράψαμε και… ευθύνη δεν φέρουμε!

ΥΓ: είναι από τις ελάχιστες φορές που ασχολούμαστε με «φήμη» κι όχι με επιβεβαιωμένη πληροφορία. Αλλά μας έχει προκαλέσει εντύπωση το πόσοι και από διαφορετικούς χώρους, μας την «αποκάλυψαν» με ονόματα και ακριβείς φράσεις που φέρεται να ειπώθηκαν. Δεν ξέρω αν ισχύει το «όπου υπάρχει καπνός» αλλά ισχύει ότι την επόμενη σεζόν οι εκπομπές «Super Star» και «Πρωινή μελέτη» θα προβάλλονται την ίδια ώρα με φέτος. Ή μήπως… όχι;

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε