Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Άρχισαν τα όργανα στο «Greek Idol»

 Ένταση και καβγάδες στα γυρίσματα του talent show. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Ή, επί του συγκεκριμένου θέματος, οι οντισιόν είναι το ήμισυ των live!

Ο λόγος για το «Greek Idol» που ξεκίνησε τα γυρίσματα με υποψήφιους από την περιφέρεια της χώρας να προσπαθούν να πείσουν την κριτική επιτροπή ότι μπορούν να μπουν στο talent show του ALPHA. Από τα πρώτα αυτά γυρίσματα όμως, υπήρξε μεγάλη ένταση με αποτέλεσμα μάλιστα να διακοπεί το γύρισμα για αρκετή ώρα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τη Δευτέρα κι ενώ όλα πήγαιναν καλά, υπήρξε έντονη διαφωνία μεταξύ μελών της κριτικής επιτροπής που αποτελείται από τους Πέτρο Κωστόπουλο, Κώστα Καπετανίδη και Έλλη Κοκκίνου. Αιτία υπήρξε ένας από τους διαγωνιζόμενους και το αν θα έπρεπε να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Ένα από τα μέλη της επιτροπής πίστευε ότι έπρεπε να του δοθεί το «εισιτήριο» για να προχωρήσει ενώ το άλλο μέλος ήταν κάθετα αρνητικός θεωρώντας ότι δεν έπρεπε να του δοθεί δεύτερη ευκαιρία. Και μην πιστεύετε ότι ήταν μία απλή διαφωνία αφού και οι δύο κριτές επέμεναν στις απόψεις τους κι έτσι το γύρισμα σταμάτησε. Μετά από καμιά ώρα και αφού ηρέμησαν τα πνεύματα και οι… κριτές, το γύρισμα συνεχίστηκε χωρίς να υπάρξει κάποια άλλη έντονη διαφωνία κι επεισόδιο.

Μάλιστα, τα γυρίσματα συνεχίζονται και σήμερα στη Γλυφάδα κι από την κριτική επιτροπή του talent show περνούν οι υποψήφιοι από την Κύπρο. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, αρκετοί από αυτούς πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση αλλά ακόμα δεν αποκαλύπτουμε τίποτα γιατί είναι πολύ νωρίς. Πάντως, στο σημερινό γύρισμα δεν υπήρξε άλλη κόντρα μεταξύ των κριτών. Τουλάχιστον μέχρι αυτήν την ώρα…

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε