Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχεται η… συντέλεια στο ΣΚΑΪ

Το τηλεοπτικό τοπίο παραμένει ακόμα θολό και οι πρωταγωνιστές του προσπαθούν με πολλούς τρόπους να ανταπεξέλθουν στα δύσκολα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν σε αυτό.

Μπορεί λοιπόν να απομένουν δύο περίπου μήνες για την επίσημη λήξη της φετινής σεζόν αλλά στα τηλεοπτικά κανάλια πραγματοποιούν αρκετές αλλαγές στα προγράμματά τους.

Έτσι, στο ΣΚΑΪ ετοιμάζουν τη… «Συντέλεια». Τι θα είναι αυτή; Πρόκειται για την καινούργια σατιρική εκπομπή που πρόκειται να ξεκινήσει μάλιστα να προβάλλεται πολύ σύντομα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, από τη Δευτέρα 2 Απριλίου, και κάθε μέρα γύρω στις 8μιση το βράδυ θα μεταδίδεται η εκπομπή «Συντέλεια», με σκοπό να προκαλέσει… κοσμοχαλασιά στα θεμέλια του κακώς πολιτικού κυρίως, κόσμου της χώρας μας.

Την εκπομπή επιμελείται ο Μάνος Βουλαρίνος που μετά από πολύχρονη ραδιοφωνική εμπειρία ως σχολιαστής ανήκε και στη βασική ομάδα της «Ελληνοφρένειας».  Να σημειώσουμε δε, ότι στην ομάδα της «Συντέλειας» είναι και αρκετά ακόμα μέλη της ομάδας που δούλευε για την «Ελληνοφρένεια» και που επέστρεψαν στο κανάλι του Φαλήρου με σκοπό τώρα να δημιουργήσουν την καινούργια σατιρική εκπομπή.
 

Θα περιμένουμε λοιπόν να δούμε την καινούργια αυτή προσπάθεια του ΣΚΑΪ, ελπίζοντας ότι πράγματι η «Συντέλεια» θα καταφέρει με τη σάτιρά της να προκαλέσει… συντέλεια σε πολλούς που τη χρειάζονται!
 

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε