Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Εσωτερικές κόντρες στον ALPHA

Ξέχασαν (;) να ενημερώσουν αυτούς που φεύγουν

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον ALPHA μεταξύ ανωτάτων στελεχών του καναλιού. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι εκπομπές του καναλιού που έχουν πάρει «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν. Μόνο που η σύσκεψη μεταβλήθηκε σε εσωτερική κόντρα όταν αποκαλύφθηκε η… αμέλεια ορισμένων!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit λοιπόν, όλα πήγαιναν καλά μέχρι που ο διευθύνων σύμβουλος του ALPHA, Κριστόφ Μάινους θέλησε να μάθει αν έχουν ενημερωθεί όλοι οι συνεργάτες των εκπομπών των οποίων τα συμβόλαια δεν θα ανανεωθούν.

Η αρνητική απάντηση δυσαρέστησε πολύ τον κύριο Μάινους που, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, είχε δώσει εντολή πριν από πολύ καιρό να ειδοποιηθούν έγκαιρα οι συνεργάτες ότι λήγει η συνεργασία τους με το κανάλι της Κάντζας ώστε να μπορέσουν κι αυτοί, ως εργαζόμενοι, να κάνουν επαφές για δουλειά. Φαίνεται όμως ότι τις εντολές του γερμανού τις… αγνόησαν κάποιοι έλληνες «συνάδερφοι»!

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, τις αμέσως επόμενες ώρες, οι έλληνες «συνάδερφοι» άρχισαν να τηλεφωνούν και να κλείνουν ραντεβού για αύριο κιόλας ώστε οι εργαζόμενοι των οποίων τα συμβόλαια δεν θα ανανεωθούν να ενημερωθούν από στέλεχος του καναλιού κι όχι από δημοσιεύματα, όπως έχει ήδη συμβεί.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι ο διευθύνων σύμβουλος του ALPHA απόρησε για το πώς ορισμένα στελέχη του καναλιού «κλείνουν» καινούργια συμβόλαια ενώ αμελούν να ενημερώσουν τους παλαιότερους. Ευτυχώς όμως -για να λέμε και το σωστό- αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό όλων των ελλήνων αλλά ορισμένων που θέλουν να γίνουν… βασιλικότεροι του γερμανού!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε