Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Φεύγει από τη Μενεγάκη για να πάει με το Φερεντίνο;

Το τηλεοπτικό παρασκήνιο δεν έχει τέλος. Και όπως φαίνεται, αυτή η σεζόν, αν και είναι από τις πιο φτωχές σε παραγωγές, θα έχει πλούσιο υλικό από όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες.

Αξιοσημείωτη λοιπόν είναι και η πληροφορία που έφτασε στα αυτιά μας και αφορά την αποχώρηση συνεργάτιδας της Ελένης Μενεγάκη που, όπως φαίνεται, έβαλε πλώρη για τον «απέναντι» και συγκεκριμένα το Χρήστο Φερεντίνο.

Γιατί μπορεί η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» να αποφάσισε να μετακομίσει στη μεσημεριανή ζώνη αλλά όπως φαίνεται κάποιοι συνεργάτες της θέλουν να συνεχίσουν να είναι πρωινοί έστω και περνώντας στο απέναντι στρατόπεδο.
Η πληροφορία λοιπόν αφορά τη Χριστίνα Πολίτη, γνωστή και πετυχημένη κοσμικογράφο, που συνεργαζόταν μέχρι πέρυσι με τον «Καφέ με την Ελένη».

Μάλιστα, η ίδια η Χριστίνα Πολίτη, σε κείμενό της στο χθες, διευκρίνισε πως «By the way , εφόσον «απασχολεί» αυτόν τον καιρό το τηλεοπτικό ρεπορτάζ θα πρέπει να πω πως αν και λατρεύω την Ελένη δεν θα είμαι.. στην εκπομπή φέτος σα συνεργάτιδα αλλά σα φίλη και καλεσμένη όποτε με χρειαστεί. Δυστυχώς τα πράγματα αλλάζουν εξαιρετικά γρήγορα και όχι πάντα προς το καλύτερο. Ετσι πρέπει να είμαστε πάντα alert για να να κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις, την κατάλληλη στιγμή ώστε να επιβιώσουμε όσο γίνεται αξιοπρεπέστερα». Έτσι θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες που τη θέλουν… σκοτωμένη με τη Μενεγάκη.

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι στον ΑΝΤ1 θέλουν τη Χριστίνα Πολίτη να συμμετέχει στην πρωινή ζώνη που στήνουν με παρουσιαστές το Γιώργο Παπαδάκη και το Χρήστο Φερεντίνο. Έτσι, αν όλα προχωρήσουν, η Χριστίνα Πολίτη θα συνεχίσει να παρουσιάζει και φέτος τη στήλη της, μόνο που τώρα θα είναι δίπλα από το Φερεντίνο και τη Μπουλέ που θα έχουν αναλάβει το πιο entertainment κομμάτι της ζώνης στον ΑΝΤ1. Άλλωστε η δημοσιογράφος κατέχει το κοσμικό κομμάτι και σίγουρα είναι από τα πρόσωπα που θέλουν στο κανάλι του Αμαρουσίου για να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο τη ζώνη τους.

Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε αν τελικά η Χριστίνα Πολίτη βρεθεί στον ΑΝΤ1, μπορέσει να τηρήσει και την… υπόσχεσή της να βρεθεί δηλαδή σα φίλη και καλεσμένη στο μεσημεριανό «Καφέ με την Ελένη» του ALPHA.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε