Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί ο Γιώργος Λιανός το… έσκασε στο εξωτερικό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Εδώ και λίγες μέρες ο Γιώργος Λιανός μπήκε ξανά στην τηλεοπτική μάχη της τηλεθέασης παρουσιάζοντας καθημερινά στον ΑΝΤ1 το «Galileo».

Βέβαια, αξίζει να επισημάνουμε ότι αν και η εκπομπή είναι πολύ ενδιαφέρουσα αλλά και ο παρουσιαστής της στέκεται επάξια στο ύψος της παρουσίασης και των περαμάτων, εντούτοις οι πτήσεις της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης δεν είναι υψηλές καθώς προβάλλεται απέναντι από τους «Βασιλιάδες», την καθημερινή σειρά του MEGA που σαρώνει σε τηλεθέαση. Πάντως, δεν είναι οι χαμηλές τηλεθεάσεις της εκπομπής που ανάγκασαν το Γιώργο Λιανό να… την κάνει για το εξωτερικό.

Ο νεαρός παρουσιαστής χθες έφυγε για το Λος Άντζελες με σκοπό να γίνει κριτής! Συγκεκριμένα, στην πόλη των Αγγέλων διοργανώνεται κάθε χρόνο το «Faith Dancing Festival» στο οποίο λαμβάνουν μέρος συγκροτήματα από όλες τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ.

Αμέσως μετά το τέλος του φεστιβάλ οι έλληνες ομογενείς διοργανώνουν το «Greeks Got Talent», δηλαδή το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» όπου διαγωνιζόμενοι στο χορό, το τραγούδι και στο stand up comedy προσπαθούν να αποδείξουν ότι διαθέτουν ταλέντο. Ο διαγωνισμός μάλιστα μαγνητοσκοπείται και προβάλλεται σε τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής. Στην κριτική επιτροπή που αξιολογεί αν οι διαγωνιζόμενοι διαθέτουν ταλέντο είναι φέτος ο ελληνοαυστραλός ηθοποιός και σκηνοθέτης Νικ Γιαννόπουλος, η Μπέσσυ Σταυροπούλου χορογράφος που εργάζεται στο Λας Βέγκας και ο Γιώργος Λιανός. Για το λόγο αυτό λοιπόν ο νεαρός παρουσιαστής βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αμερική ώστε να καθίσει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής του «Greeks Got Talent» για να αξιολογήσει τους έλληνες ομογενείς που θα διαγωνιστούν.

Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι στο συγκεκριμένο διαγωνισμό παρευρίσκονται κάθε χρόνο πολλοί διάσημοι ελληνικής καταγωγής, όπως η Τζένιφερ Άνιστον που έχει δηλώσει πως της αρέσει πολύ να παρακολουθεί το διαγωνισμό και να θυμάται τις ρίζες της.

Τις επόμενες μέρες λοιπόν ο Γιώργος Λιανός θα βρίσκεται στην Αμερική εκτελώντας χρέη κριτή και αμέσως μετά θα επιστρέψει στη χώρα μας καθώς είναι από τα επικρατέστερα ονόματα των υπευθύνων του ΑΝΤ1 για να αναλάβει την παρουσίαση των όσων θα συμβαίνουν στο backstage του «Dancing with the stars». Πολύ καλά έκανε λοιπόν και το… έσκασε στο εξωτερικό και για το συγκεκριμένο project του «Greeks Got Talent» αλλά και για να «γεμίσει» τις… μπαταρίες του!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε