Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί… στράβωσε η αλλαγή Λαμπίρη –Μελέτη

Η Ελεονώρα αποδέχτηκε την πρόταση αλλά…

Πριν από καιρό, όπως πρώτα είχαμε γράψει στο Newsit, αποκαλύψαμε τα σχέδια των υπευθύνων του STAR για την «τούμπα» των δύο εκπομπών του καναλιού, της «Πρωινής Μελέτης» και του «Super Star».
 
Σε σύσκεψη που είχε γίνει στα τέλη Ιουνίου από υψηλόβαθμα στελέχη του STAR προτάθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη να μετακομίσει στη μεσημεριανή ζώνη, θεωρώντας ότι θα καταφέρει να ανεβάσει τα ποσοστά τηλεθέασης του «δυναμικού κοινού» εκείνης της ώρας.
 
Αν και η πρώτη απάντηση της Μελέτη ήταν αρνητική ακολούθησαν κι άλλες συναντήσεις με στελέχη του STAR για το συγκεκριμένο θέμα, μέχρι που τελικά, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στις αρχές Αυγούστου η παρουσιάστρια αποδέχθηκε την πρόταση. Το μόνο που εκκρεμούσε ήταν να προταθεί η μετακόμιση και στη Χριστίνα Λαμπίρη.
 
Σύμφωνα όμως, με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η ιδέα αυτή δεν άρεσε καθόλου στη Λαμπίρη, η οποία ναι μεν εμπιστεύεται τις επιλογές του Σταμάτη Μαλέλη αλλά φαίνεται πως δεν θέλει να μπει σε… κόντρα με τις ενημερωτικές εκπομπές της πρωινής ζώνης και προτιμά να μείνει στη μεσημεριανή, αντιμέτωπη με τις Κατερίνα Καραβάτου και Σταματίνα Τσιμτσιλή!
 
Άλλωστε στο συμβόλαιο της Χριστίνας Λαμπίρη με το κανάλι της Κηφισιάς που λήγει στις 31 Ιουλίου του 2013, αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι είναι για την παρουσίαση μεσημεριανής εκπομπής. Οπότε, εφόσον η Λαμπίρη επιθυμεί να μείνει στη μεσημεριανή ζώνη, είναι αδύνατον να μετακινηθεί!
 
Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η μετακόμιση των δύο εκπομπών έχει αναβληθεί αλλά δεν έχει ακυρωθεί. Οι πρώτοι μήνες προβολής των δύο εκπομπών είναι καθοριστικοί και αν δεν φέρουν τις ανάλογες τηλεθεάσεις, μπορεί μετά τα Χριστούγεννα να πραγματοποιηθεί η «τούμπα» αφού επιθυμία όλων των πλευρών (διοίκησης, Λαμπίρη, Μελέτη) είναι το καλό του STAR, δηλαδή οι υψηλές τηλεθεάσεις! Και σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι σίγουρο ότι κανείς δεν θα βάλει μπροστά το συμβόλαιό του αλλά το κοινό Star-ικό όφελος!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε