Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί θα… μετακομίσει η Έλλη Στάη;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί θα… μετακομίσει η Έλλη Στάη;

Πρεμιέρα κάνει απόψε, στις 10 το βράδυ, η εκπομπή «Netweek» της Έλλης Στάη στη ΝΕΤ. Αμέσως μετά την παρουσίαση του βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, η δημοσιογράφος θα βρεθεί στο στούντιο της εκπομπής της, για την πρώτη εκπομπή της καινούργιας σεζόν.

Μόνο που σύντομα θα υπάρξουν αλλαγές και η Στάη θα… μετακομίσει!

Όπως σας έχουμε αναφέρει σε παλαιότερα κείμενα του Newsit, στόχος της καινούργιας διοίκησης της ΕΡΤ είναι η ΝΕΤ να έχει live εκπομπές από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν εργάζονται πυρετωδώς τον τελευταίο καιρό, ώστε η ΝΕΤ να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και να ανταποκρίνεται στο ρόλο της, αφού πέρυσι το πρόγραμμά της ήταν γεμάτο… τρύπες που γέμιζαν με επαναλήψεις. Έτσι, όπως σας έχουμε αναφέρει, σκοπεύουν από τις 7 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, να βγάζουν live εκπομπές. Αμέσως όμως, μετά το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Έλλη Στάη, θα υπάρξει ένα.. διάλλειμα στη live ροή.

 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, καθημερινά στις 10 το βράδυ, οι τηλεθεατές θα μπορούν να
παρακολουθήσουν στη ΝΕΤ κάποια ξένη σειρά

Το κανάλι θα προβάλλει μία διαφορετική σειρά κάθε βράδυ, χτίζοντας έτσι μία ζώνη ψυχαγωγίας ανάμεσα σε αυτή της συνεχούς ενημέρωση. Αξίζει δε να αναφέρουμε ότι οι ξένες αυτές σειρές είναι πολύ καλές και μάλιστα θα αποκτήσουν φανατικούς τηλεθεατές, αλλά για αυτές θα αναφερθούμε σε άλλο κείμενο.

Η ζώνη αυτή λοιπόν, των ξένων σειρών, από τις 10 έως τις 11 το βράδυ καθημερινά, θα προκαλέσει αλλαγή στις ενημερωτικές εκπομπές, όπως στο «Netweek» της Έλλης Στάη, αφού πλέον θα μεταδίδονται στις 11. Η αλλαγή αυτή θα ισχύσει από τις 15 Οκτωβρίου που θα ξεκινήσουν οι ξένες σειρές και έως τότε η «Netweek» θα μεταδίδεται στις 10 το βράδυ, αλλά σε δύο δηλαδή βδομάδες θα μετακομίσει κατά μία ώρα αργότερα. Μάλιστα, η ΝΕΤ θα προβάλλει διαφορετική ενημερωτική εκπομπή κάθε βράδυ στις 11, όπως αυτή με το Γιάννη Πολίτη και την Πηνελόπη Γαβρά, αλλά και την εκπομπή με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου. Αν μη τι άλλο λοιπόν, κάτι γίνεται τον τελευταίο καιρό εκεί στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής…!

 

 
Γρηγόρης Μελάς

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε