Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ -Η Μακρυπούλια… χορεύει με τη Μανωλίδου

Η μία είναι παρουσιάστρια του «Dancing With The Stars Live» και η άλλη του «Dancing With The Stars Daily».

Όταν η μία βλέπει τις τηλεθεάσεις της Nielsen… χορεύει από τη χαρά της, ενώ η άλλη, καθώς αντικρίζει το ραβασάκι με τις τηλεθεάσεις χορεύουν… τα νεύρα της.

Ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει… περίπατο η Ευγενία Μανωλίδου δίνει σκληρή μάχη καθημερινά απέναντι στη σαρωτική πορεία των «Μυστικών της Εδέμ». Κι ενώ μάλιστα, κάποιες φήμες ήθελαν τις δύο παρουσιάστριες να είναι σε κόντρα, οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές επαγγελματικές σχέσεις. Σήμερα μάλιστα, θα το αποδείξουν εμπράκτως αφού θα… χορέψουν παρεούλα σε ένα γαϊτανάκι ερωτήσεων και απαντήσεων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, σήμερα στις 7 το απόγευμα, στην εκπομπή «Dancing With The Stars Daily» θα είναι καλεσμένη η Ζέτα. Η ηθοποιός-παρουσιάστρια του talent show θα φιλοξενηθεί μέσω link στην καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας -μαέστρου.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, μετά το Πάσχα η Ζέτα θα βρεθεί και στο πλατό της εκπομπής αποδεικνύοντας ότι οι σχέσεις των δύο γυναικών είναι άριστες. Θα έχει πάντως ενδιαφέρον να δούμε αν από τη σημερινή συνάντηση και το… χορευτικό που θα κάνουν Ζέτα κι Ευγενία καταφέρουν να… χορέψουν καλύτερα και τα νούμερα τηλεθέασης της καθημερινής εκπομπής.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε