Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Η Μανωλίδου επέστρεψε στο «Master Chef»

Μετά την άρνησή της να παρουσιάσει το «Master Chef Junior» και η απόφασή της να μετακομίσει στον ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει το «Dancing with the stars Daily» το MEGA… τιμώρησε την Ευγενία Μανωλίδου επιλέγοντας τη Μαρία Συνατσάκη ως παρουσιάστρια του ριάλιτι μαγειρικής του.

Τελικά όμως, έχει ο καιρός γυρίσματα και όλα… ανατρέπονται!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η Ευγενία Μανωλίδου επέστρεψε στο «Master Chef» και μάλιστα χθες έκαναν γύρισμα. Μόνο που αυτή τη φορά η μαέστρος δεν ήταν παρουσιάστρια αλλά… κριτής. Και δεν ήταν η μόνη αφού στην κριτική επιτροπή βρέθηκε και η Μαρία Μπεκατώρου η οποία μετά την εμφάνισή της στο «Πρωινό mou» πήγε κατευθείαν για γύρισμα στο ριάλιτι μαγειρικής όπου συναντήθηκε με την Ευγενία Μανωλίδου και τη Μαρία Συνατσάκη αλλά και την κριτική επιτροπή.

Παρόντες δηλαδή όπως είναι λογικό, ήταν οι Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος που ζήτησαν από τις δύο παρουσιάστριες, την πρώην του «Master Chef» και τη νυν του «Master Chef Junior» να βαθμολογήσουν τα πιάτα των διαγωνιζόμενων. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι τα γυρίσματα για το ριάλιτι μαγειρικής προχωρούν εντατικά και χθες, το γύρισμα ήταν ο αγώνας μεταξύ των δέκα διαγωνιζόμενων που έχουν απομείνει και που χωρισμένοι σε δύο ομάδες προσπαθούσαν να κερδίσουν τις ψήφους των Μανωλίδου και Μπεκατώρου.

Το γύρισμα κράτησε πολλές ώρες αλλά η ατμόσφαιρα ήταν πάρα πολύ καλή αφού βρέθηκαν όλοι οι πρώην συνεργάτες μαζί. Μπορεί λοιπόν το MEGA να κράτησε… μούτρα στην Ευγενία Μανωλίδου αλλά τελικά αναγκάστηκαν να την καλέσουν πίσω για να κάνουν πιο… πιπεράτο το ριάλιτι μαγειρικής τους.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε