Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Μανωλίδου κάνει πρωινό με τους Καραμεροχαριτάτους

Μία συνεργασία με δύο χρόνια καθυστέρηση. Η Ευγενία Μανωλίδου πιάνει πόστο στο «10 με 1 Μαζί» δίπλα από τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο.

Αν και η μαέστρος ήταν να παρουσιάσει τον «Πρωινό Καφέ» στον ΑΝΤ1 πριν από δύο χρόνια, η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού δόθηκε τελικά στους Καραμεροχαριτάτους. Τώρα όμως η Μανωλίδου θα βρεθεί μαζί τους καθημερινά, δίνοντας τη μάχη της τηλεθέασης.

 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο μεταξύ του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιου με το Γιώργο Καραμέρο, το Σπύρο Χαριτάτο και την Ευγενία Μανωλίδου αποφασίστηκε ότι από την Τρίτη του Πάσχα το «Dancing With The Stars Daily» γίνεται ένθετο στην εκπομπή «10 με 1 Μαζί».

Το ένθετο αυτό που θα ασχολείται αποκλειστικά με το «Dancing With The Stars» θα παρουσιάζει η Ευγενία Μανωλίδου έχοντας μαζί της βεβαίως τους Καραμεροχαριτάτους. Έτσι, η συνύπαρξή τους πραγματοποιείται καθυστερημένα μεν, αλλά με την ελπίδα ότι θα ανέβουν και τα νούμερα τηλεθέασης της πρωινής εκπομπής.

 
Σήμερα λοιπόν θα μεταδοθεί για τελευταία φορά το απόγευμα το «Dancing With The Stars Daily» και από την Τρίτη η εκπομπή θα είναι στήλη, διάρκειας περίπου μισής ώρας καθημερινά, στην εκπομπή «10 με 1 Μαζί». Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον κοινό… χορό στο τηλεοπτικό τοπίο των Καραμεροχαριτάτων με τη Μανωλίδου και τι βαθμολογία θα πάρουν… από τους τηλεθεατές!
 
Γρηγόρης Μελάς
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε