Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Μαρία Μπεκατώρου βάζει φωτιές… στον ΑΝΤ1!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Μαρία Μπεκατώρου βάζει φωτιές… στον ΑΝΤ1!

Αν περάσετε έξω από το σταθμό του Αμαρουσίου και ακούσετε το όνομα “Μαρία Μπεκατώρου” να επαναλαμβάνεται πολλές φορές, μην σας κάνει εντύπωση! Τις τελευταίες μέρες η παρουσιάστρια έχει προκαλέσει… διχασμό στα στελέχη του ΑΝΤ1 και μάλιστα, εν αγνοία της!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, όλα ξεκινούν από την προετοιμασία για το καινούργιο σόου “Your face sounds familiar”, για το οποίο σας έγραψα πρώτα μέσα από το Newsit, ότι σκοπεύουν να βγάλουν άμεσα στον ΑΝΤ1.

Κάποια από τα στελέχη του σταθμού θέλουν λοιπόν τη Μαρία να αναλάβει την παρουσίαση του συγκεκριμένου show, θεωρώντας ότι το κέφι και το μπρίο της είναι ιδανικά για αυτό το project, που θέλει την παρουσιάστρια να παίζει πολύ με τους διαγωνιζόμενους stars.

Η άλλη πλευρά όμως, θεωρεί ότι χρειάζεται κάποιο πιο… ατακαδόρικο πρόσωπο, ενώ τονίζουν ότι η Μαρία έχει παρουσιάσει εκπομπή στο MEGA, αλλά και ότι αποχώρησε από το δικό τους “Ρυθμό FM” για να ακολουθήσει το Μάκη Πουνέντη στο “Λάμψη FM”, ενώ αυτήν την περίοδο παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή στο ΑΡΤ και διαδικτιακή στο Entertv!

Έτσι λοιπόν, εν αγνοία της, η Μαρία Μπεκατώρου έχει ανάψει… φωτιές στον ΑΝΤ1, αφού κάποιοι την θέλουν, ενώ κάποιοι άλλοι προτείνουν άλλους παρουσιαστές. Πάντως, μιας και αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο σόου, αξίζει να αναφέρω ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, ένα πρόσωπο που πολύ λογικά, οι Αντενικοί θέλουν να καθίσει στην κριτική επιτροπή του “Your face sounds familiar”, είναι ο Τάκης Ζαχαράτος, που ξέρει να “ντύνεται” και όχι να “μεταμφιέζεται” στα πρόσωπα που μιμείται, οπότε γνωρίζει πολύ καλά να κρίνει τους διαγωνιζόμενους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο χορός της Μαρίας Μπεκατώρου στο Dancing

 

Το TLIFE στις πρόβες της Μ. Μπεκατώρου για το “Dancing”! Όλα όσα μας αποκάλυψε!

 

Ευγ. Μανωλίδου – Μ. Μπεκατώρου : Κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη!

 

Μαρία Μπεκατώρου και Μύρωνας Στρατής απόψε στο “Dancing”

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε