Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Η Ράνια Σχίζα μιλά στο Newsit για τις «Κούκλες»

Τι θα δούμε στην πρεμιέρα της σειράς – Πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Πρεμιέρα κάνει απόψε το βράδυ, στις 21:50, στο MEGA η σειρά «Κούκλες».
Πάμε όμως, να γνωρίσουμε τις 4 γυναίκες ηλικίας από 30 ως 40 (και κάτι… λίγα, όχι πολλά…) που έρχονται στο τηλεοπτικό τοπίο.

 
 
-Η Άννα (Μαρία Ζορμπά) νοικοκυρά από την επαρχία, παίρνει μια ασυνήθιστη απόφαση: Να το σκάσει από τη ζωή της. Ανεβαίνει σε ένα τρένο κι έρχεται στην Αθήνα ψάχνοντας ένα νέο νόημα. Στο δρόμο της συναντά την Κορίνα, τη Μιμή και την Κατερίνα.

-Η Κορίνα (Δήμητρα Ματσούκα) ανερχόμενη δημοσιογράφος, ψάχνει την ολοκλήρωσή της μέσα από έναν άντρα.

-Η Μιμή (Ράνια Σχίζα), δυναμική μεγαλοαστή και ολίγον cougar, προσπαθεί να πατήσει γερά στα πόδια της, κόντρα στα δύσκολα.

-Η Κατερίνα (Λϊνα Σακκά) πρότυπο μητέρας και συζύγου, πρόκειται να νιώσει ισχυρές αναταράξεις στη ρόδινη ζωή της.

 
Τι κοινό όμως, έχουν οι τέσσερις ηρωίδες της σειράς με τις… πραγματικές γυναίκες;
 
Στην ερώτηση αυτή, αλλά και σε άλλες, απάντησε στο Newsit, η ηθοποιός Ράνια Σχίζα, λέγοντας πως
 
«Οι γυναίκες της σειράς είναι αναγνωρίσιμοι χαρακτήρες. Οι τηλεθεάτριες θα αναγνωρίσουν πολλά στοιχεία από τον εαυτό τους και καταστάσεις από την καθημερινότητά τους.

.
-Πώς θα περιγράφατε την ηρωίδα που ενσαρκώνετε, τη «Μιμή»;
Η Μιμή είναι σύγχρονη γυναίκα, με άποψη, αλλά και ανάγκη να είναι αυτάρκης, να μην εξαρτάται από κανέναν. Έχει ισχυρό «εγώ», έχει ανάγκη να είναι ενεργή, δεν της αρέσει να χάνει τον έλεγχο και παράλληλα είναι υπερπροστατευτική απέναντι στο παιδί της, προσέχει η κόρη της να μην κάνει λανθασμένες επιλογές με αποτέλεσμα να της στερεί σημαντικό κομμάτι ελευθερίας. Επίσης, απεχθάνεται το σύμπλεγμα των αντρών απέναντι στις δυνατές γυναίκες αλλά ζητάει την αποδοχή του άντρα ως ισότιμης συντρόφου.

-Τι ήταν αυτό που σας έκανε να πείτε ναι στη συγκεκριμένη σειρά;
Πολλοί παράγοντες, όπως το γεγονός ότι ασχολείται με γυναίκες, αλλά κυρίως οι άνθρωποι, οι συντελεστές που δουλεύουν για τη σειρά: ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Πανταζούδης, η εταιρεία παραγωγής, το κανάλι. Επίσης το γεγονός ότι πρόκειται για ένα καλό σενάριο, από τα λίγα που κυκλοφορούν τελευταία. Όταν λοιπόν όλα είναι θετικά, δε λες όχι.»

 
Απόψε το βράδυ λοιπόν οι «Κούκλες» έρχονται στο τηλεοπτικό τοπίο και εκτός από τις προαναφερθείσες πρωταγωνίστριες (Λίνα Σακκά, Δήμητρα Ματσούκα, Ράνια Σχίζα, Μαρία Ζορμπά), πρωταγωνιστούν οι:  Θανάσης Ευθυμιάδης, Αντώνης Καρυστινός, Σωκράτης Αλαφούζος, Κώστας Κάππας, Μπάμπης Χατζηδάκης, Γιάννης Στεφόπουλος, Αστέριος Πελτέκης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Βίκυ Κουμούτσου, Ντόρα Σιμοπούλου, Άρης Τσάπης, Γιάννης Κυρίκος, Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, Μελίνα Σπετσιέρη, Ναντίν Ξηντάρα.
 
Στα συν της σειράς είναι ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Πανταζούδης («Χαρά αγνοείται», «504 χλμ από την Αθήνα» κ.α) που έχει αποδείξει ότι αγαπά την τηλεόραση και… αποφεύγει τις προχειροδουλειές!
 
Από σήμερα το βράδυ πάντως, οι τηλεθεατές θα μπορέσουμε να διαπιστώσουμε αν οι «Κούκλες» θα καταφέρουν να… ομορφύνουν το τηλεοπτικό τοπίο ή όχι.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε