Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ζέτα Δούκα ξεκινά την εκπομπή της

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

Είναι οριστικό και όλα έχουν πάρει το δρόμο τους. Μέσα στον Απρίλιο, η Ζέτα Δούκα θα μας καλωσορίσει από το πλατό της καινούργιας εκπομπής του ALPHA, με θέματα που θα αφορούν την υγεία, τη διατροφή, αλλά και πώς μπορούμε να αποκτήσουμε ευεξία και τι πρέπει να προσέχουμε στην καθημερινότητά μας.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου, η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του Απριλίου και με τον έως τώρα προγραμματισμό του σταθμού, θα προβάλλεται κάθε Σάββατο ή Κυριακή.

Την περίοδο αυτή μάλιστα, στο κανάλι της Κάντζας ετοιμάζουν το σκηνικό της εκπομπής και αξίζει να αναφέρω, πως τα στελέχη του σταθμού δεν θέλουν να βγάλουν στον αέρα μία ακόμα… βαριά ιατρική εκπομπή, αλλά θα προσεγγίσουν το θέμα της υγείας και της διατροφής με μία μοντέρνα αισθητική, στην οποία αναμφίβολα θα βοηθήσει πολύ η Ζέτα Δούκα με το δικό της προσωπικό στιλ.

Για το λόγο αυτό άλλωστε και τα στελέχη του ALPHA ζήτησαν από τη γνωστή ηθοποιό να αναλάβει την παρουσίασή της, πιστεύοντας ότι θα βάλει τη σφραγίδα της στην καινούργια τους εκπομπή.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε