Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η σύσκεψη για το «Dancing with the stars»

Σε γοργούς ρυθμούς έχει αρχίσει να… χορεύει ο ΑΝΤ1 για το «Dancing with the stars».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, αυτήν την ώρα τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου πραγματοποιούν σύσκεψη για το talent show τους.

Και για να μην αρχίσουν οι φήμες και τα σενάρια πως κάτι… περίεργο συμβαίνει, να διευκρινίσουμε ότι η σύσκεψη είχε προγραμματιστεί πολλές ημέρες και στις οποίες θα… ανοίξουν και θα ελεγχθούν οι κατάλογοι των υποψηφίων.

Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο του Newsit, τον τελευταίο καιρό οι υπεύθυνοι της παραγωγής έχουν κάνει αρκετά τηλεφωνήματα σε celebrities για να τους ρωτήσουν αν θα μπορούσαν να συμμετέχουν στο «Dancing with the stars». Για ακόμα μία φορά όμως, πρέπει να επισημάνουμε ότι τα τηλεφωνήματα αυτά είναι διερευνητικά κι όχι προτάσεις συμμετοχής, όπως ισχυρίζονται ότι έχουν δεχθεί κάποιοι.

Αυτό δηλαδή που ήθελαν να μάθουν οι υπεύθυνοι στην παραγωγή του talent show είναι πόσοι από τους 200 περίπου προτεινόμενους που υπάρχουν στη λίστα μπορούν να συμμετέχουν λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών τους. Άλλωστε, με την επιτυχία που γνώρισε ο πρώτος κύκλος του «Dancing with the stars» θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρχουν… αυτοπροτάσεις από πολλούς celebrities.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε