Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ξεκίνησαν ξανά τα γυρίσματα του Master Chef

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ξεκίνησαν ξανά τα γυρίσματα του Master Chef

 Εντατικά μαγειρέματα από τους είκοσι υποψήφιους

Πολύ νωρίς τελείωσαν οι καλοκαιρινές διακοπές για την Ευγενία Μανωλίδου και τους Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο. Η παρουσιάστρια και οι κριτές του «Master Chef» αφού επέλεξαν τους 20 διαγωνιζόμενους για το reality του MEGA, έφυγαν για λίγες μέρες αλλά επέστρεψαν αφού στην αρχή της βδομάδας ξεκίνησαν ήδη τα γυρίσματα.

Έτσι, για τους επόμενους δυόμιση μήνες τα γυρίσματα θα είναι εντατικά αφού πρέπει να ετοιμαστούν και τα 72 επεισόδια που θα προβληθούν στο MEGA.

Οι 20 διαγωνιζόμενοι που διεκδικούν το… σκούφο του «Master Chef» χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και ξεκίνησαν τα μαγειρέματα!

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit ο διαγωνισμός είναι πολύ σκληρός αφού οι διαγωνιζόμενοι αν και ερασιτέχνες είναι πραγματικοί «εραστές» της μαγειρικής. Ανάμεσά τους είναι άτομα όλων των ηλικιών (από 19 έως 60 ετών) αλλά και πολλών επαγγελμάτων , όπως αρχιτέκτονας και οδηγός νταλίκας! Μπορεί οι αποστολές που τους αναθέτουν να είναι δύσκολες αλλά τις φέρνουν εις πέρας με μεγάλη επιτυχία και έξυπνα… μαγειρέματα. Τα περισσότερα μάλιστα από αυτά είναι εξωτερικά κι όχι στο πλατό.

Γι’ αυτό, αν την ώρα που προχωράτε κάποιος  άγνωστος σας χαρίσει… ένα πιάτο με φαγητό, χαμογελάστε! Είναι του Master Chef! Δοκιμάστε και πείτε τη γνώμη σας…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε