Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξεκινούν με τη διαδικτυακή παρενόχληση ανηλίκου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξεκινούν με τη διαδικτυακή παρενόχληση ανηλίκου

Ένα θέμα που αφορά πολλούς και που αρκετοί, ιδιαίτερα νέοι, έχουν αντιμετωπίσει, είναι η παρενόχληση ανηλίκου μέσα από το διαδίκτυο και ιδιαίτερα μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Με το θέμα αυτό, ασχολείται λοιπόν το πρώτο επεισόδιο της καινούργιας εκπομπής του ALPHA, το «Όσα μου κρύβεις», που βασίζεται στη λογική των «δραματοποιημένων σεναρίων», όπως οι «Οικογενειακές ιστορίες» που προβάλλονται από το ίδιο κανάλι.

Το σενάριο λοιπόν του πρώτου επεισοδίου, επικεντρώνεται σε μία νεαρή, 15χρονη μαθήτρια, που μετά από την απόφαση των γονιών της να την γράψουν σε ένα καλύτερο σχολείο, βρίσκεται σε καινούργιο περιβάλλον, χωρίς τους φίλους της. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των γονιών της, που αγωνίζονται να προσφέρουν στην κόρη τους ό,τι καλύτερο, οδηγεί την ανήλικη στο διαδίκτυο, όπου μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης γνωρίζει έναν φοιτητή.

Η σχέση τους αρχικά είναι φιλική και ο φοιτητής υποστηρίζει τη μαθήτρια, προσπαθώντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Σιγά σιγά όμως, όταν η σχέση τους έχει «χτιστεί», ο νεαρός ζητά κάποιες προκλητικές φωτογραφίες της μαθήτριας, που κάνει το λάθος και του στέλνει. Τότε, ο «γλυκός διαδικτυακός φίλος» μεταμορφώνεται σε έναν εκβιαστή, που ζητά όλο και περισσότερες, για να μην τις δημοσιοποιήσει. Η ανήλικη ντρέπεται να πει στους γονείς της, όσα τους κρύβει, όσα της έχουν συμβεί και προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της.

Την τελευταία στιγμή, όμως όλα θ’ αλλάξουν η συνεχεια στην πρεμιερα την πεμπτη 28/03 στις 23.00.

Η ιστορία, το σενάριο αυτό, της καινούργιας εκπομπής του ALPHA δεν είναι δυστυχώς, επιστημονικής φαντασίας, αλλά συμβαίνει συνεχώς, με όλο και περισσότερα θύματα! Το «Όσα μου κρύβεις» θέλει να βάλει στο μικροσκόπιό του αυτές τις απλές, καθημερινές ιστορίες, δημοσιοποιώντας τα προβλήματα, με σκοπό να παροτρύνει όσους εμπλέκονται σε παρόμοια, να αποκαλύψουν τα μυστικά τους εκεί που πρέπει…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε