Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κορίτσια… στον πάγο!

Πριν από λίγο καιρό, πρώτα στο Newsit, είχαμε αναφέρει ότι ο ALPHA αποφάσισε να βάλει στον… πάγο την εκπομπή της Άννας Βίσση.

Λίγες μέρες μετά, ο διευθύνων σύμβουλος του καναλιού Κριστόφ Μάινους σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους ανακοίνωσε την πρεμιέρα της εκπομπής με την «απόλυτη ελληνίδα σταρ» αλλά και των άλλων δύο καινούργιων εκπομπών «Sunshine Girls» και «Botrini’s Project». Τελικά όμως, χθες, με δελτίο Τύπου από τον ALPHA ανακοινώθηκε ότι η εκπομπή «Άννα Βίσση – Όσο έχω φωνή» θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη σεζόν τονίζοντας μάλιστα ότι «όλα είναι καλά για την εκπομπή». Αν και στο παρασκήνιο πολλά λέγονται και ακούγονται…! Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι η μόνη εκπομπή που θα μπει στον πάγο!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα «Sunshine Girls» δεν θα… λάμψουν σύντομα στο τηλεοπτικό τοπίο. Το ριάλιτι μπαίνει κι αυτό στον πάγο και απ’ ότι φαίνεται θα βγει την επόμενη σεζόν. Αν και η οριστική απόφαση θα ληφθεί εντός των επόμενων ημερών, εντούτοις θεωρείται σίγουρο ότι τα στελέχη του ALPHA θα κρατήσουν… καβάτζα το πρόγραμμα για να έχουν ακόμα μία αβάντα στη διαπραγμάτευση της διαφημιστικής πίττας για την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο ένας ακόμα λόγος που φαίνεται ότι τους έκανε στο κανάλι της Κάντζας να αναβάλλουν την πρεμιέρα, φαίνεται ότι είναι το ανταγωνιστικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 «Real Housewives of Athens». Οι υπεύθυνοι στο κανάλι της Κάντζας δεν θέλουν να βγάλουν δεύτεροι την περίπου ίδιου ύφους εκπομπή και πάθουν ότι έπαθε ο «Top Chef» απέναντι στο «Master Chef». Μάλλον λοιπόν θα την βάλουν στο ψυγείο και θα αποφασίσουν να τη ρίξουν στη μάχη την επόμενη σεζόν.

Να θυμίσουμε δε, ότι ο ALPHA είχε αρχικά την εκπομπή «Real Housewives of Athens» αλλά τελικά την έχασε από τον ΑΝΤ1 ενώ μάλιστα την είχαν αναγγείλει επίσημα στο δικό τους πρόγραμμα. Πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσαν ότι τα «Sunshine Girls» θα κάνουν πρεμιέρα μέσα στο Μάρτιο αλλά απ’ ό,τι φαίνεται, θα είναι ακόμα μία ανακοίνωση… που δεν θα πραγματοποιηθεί!

Έτσι, οι «Sunshine Girls» Μαίρη Αλεξίου (ιδιοκτήτρια γκαλερί), Κωνσταντίνα Βαϊοπούλου (μοντέλο και ιδιοκτήτρια μπουτίκ), Χριστίνα Κοντοβά (σχεδιάστρια και επιχειρηματίας), Ειρήνη Λαιμού (πτυχιούχος ναυτιλιακής σχολής που συμμετείχε και στην ταινία Alter Ego με το Σάκη Ρουβά) και Μάντα Παπαδάκου (πρόεδρος της W.I.N. Hellas και επιχειρηματίας), θα μπουν στο τηλεοπτικό τοπίο την επόμενη σεζόν. Και από τις τηλεθεάσεις θα διαπιστωθεί αν θα δικαιολογήσουν τον τίτλο τους και φέρουν στον ALPHA λιακάδα ή… παλιόκαιρο!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε