Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με ποια καλεσμένη θα… ξεπουλήσει ο Γιώργος Παπαδάκης;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με ποια καλεσμένη θα… ξεπουλήσει ο Γιώργος Παπαδάκης;

Όλα είναι έτοιμα και σε λίγες μέρες ο «πατριάρχης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών» θα ξεκινήσει να δίνει μάχη για την τηλεθέαση και τα βράδια του Σαββάτου.

Ο Γιώργος Παπαδάκης θα κάνει πρεμιέρα με την καινούργια του εκπομπή το Σάββατο 16 Μαρτίου και σύμφωνα με το τρέιλερ που προβάλλεται από χθες στον ΑΝΤ1, θα έχει τίτλο «Sold out». Κι είναι σίγουρο ότι η εκπομπή θα… ξεπουλήσει, αφού ο καταξιωμένος δημοσιογράφος μαζί με τους συνεργάτες του προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, σκοπεύοντας να προσφέρουν στους τηλεθεατές διασκέδαση και ψυχαγωγία κάθε Σάββατο.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, έχουν αποφασιστεί ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι των έξη πρώτων εκπομπών, ενώ ποδαρικό στο «Sold out» θα κάνει η Άννα Βίσση. Για το λόγο αυτό και ο Παπαδάκης με τους συνεργάτες του ετοιμάζουν… πράματα και θάματα για την «απόλυτη ελληνίδα σταρ» και, όπως πληροφορήθηκα, θα μάθουμε και θα δούμε πολλά! Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 16 Μαρτίου που, όπως φαίνεται, το «Sold out» θα… ξεπουλήσει, με τους περισσότερους τηλεθεατές να το επιλέγουν για τη σαββατιάτικη τηλεοπτική διασκέδασή τους!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε