Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μετά τις κόντρες με τους «Βασιλιάδες» πήγε στον ΑΝΤ1

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μετά τις κόντρες με τους «Βασιλιάδες» πήγε στον ΑΝΤ1

Θολό παραμένει ακόμα το τοπίο για τους «Βασιλιάδες», καθώς άκαρπες παραμένουν ακόμα οι προσπάθειες των στελεχών του MEGA και της εταιρείας παραγωγής να καλύψουν τις οικονομικές εκκρεμότητες του πρώτου κύκλου της καθημερινής σειράς.

Μπορεί λοιπόν το κανάλι της Μεσογείων να προβάλλει την πετυχημένη σειρά σε επανάληψη, αλλά ουδείς γνωρίζει αν θα δούμε ποτέ στις οθόνες μας το δεύτερο κύκλο.

Δικαιολογημένα οι συντελεστές της σειράς αρνούνται να ξεκινήσουν γυρίσματα αν δεν καλυφθεί μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στο μήνα. Ωστόσο, πριν λίγες μέρες, ένας από τους βασικούς συντελεστές της πετυχημένης σειράς του MEGA, αλλαξο-κανάλισε (τι… λέξη!) και βρέθηκε στον ΑΝΤ1 να δίνει μάλιστα… σκληρή μάχη με μία housewife!

Συγκεκριμένα, όπως βλέπετε λοιπόν και στις αποκλειστικές φωτογραφίες, ο Thomas Πρωτόπαπας που υποδύεται τον κακομαθημένο Αλέξη Κανελλόπουλο και βρίσκεται σε κόντρα με την οικογένεια των Βασιλιάδων, συμμετείχε σε γύρισμα που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες για το καινούργιο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «Κράτα γερά». Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα, σε κάθε επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός, θα παρακολουθούμε την κόντρα μεταξύ δύο ζευγαριών. Το κάθε ζευγάρι θα αποτελείται από έναν celebrity και έναν παίκτη, από τους χιλιάδες που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για να λάβουν μέρος.

Τα δύο ζευγάρια θα παίρνουν μέρος σε διάφορα… ριψοκίνδυνα παιχνίδια, ενώ συγχρόνως θα πρέπει να απαντούν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων και να μιλούν για τα πάντα, κάνοντας ακόμα και προσωπικές αποκαλύψεις, αγνοώντας τον κίνδυνο και το φόβο τους. Στο τελευταίο γύρισμα λοιπόν οι celebrities που προσπάθησαν να «κρατήσουν γερά» είναι ο Thomas Πρωτόπαπας και η Χριστίνα Παπά. Η ηθοποιός που συμμετείχε στις «Real Housewives», αλλά και στο «Dancing with the stars» δέχτηκε να συμμετέχει στο καινούργιο αυτό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 και να κοντραριστεί με τον Πρωτόπαπα.

Δεν σας προδίδουμε ποιος από τους δύο κέρδισε, αλλά θα σας προδώσουμε πως το επόμενο ζευγάρι που θα κοντραριστεί στο «Κράτα γερά» είναι η τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα και ο ηθοποιός Μάνος Πίντζης. Άλλωστε τα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς καθώς πρόκειται να βγει στον αέρα του ΑΝΤ1 τον ερχόμενο Γενάρη. Κι όπως μαθαίνουμε θα πέσει πολύ γέλιο, από τις προσπάθειες των celebrities να… κρατηθούν γερά!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε