Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέα αναβολή στο γύρισμα του «Dancing» λόγω Μακρυπούλια

Μπορεί ο χρόνος να πιέζει αλλά είναι ολοκάθαρο ότι ο ΑΝΤ1 θέλει πολύ τη Ζέτα Μακρυπούλια για να παρουσιάσει ξανά το «Dancing with the stars».

Κι είναι λογικό στο κανάλι του Αμαρουσίου να… καίγονται αφού μεγάλο μέρος της επιτυχίας του talent show οφείλεται στην ηθοποιό που κατάφερε με την άνεση, τη λάμψη και το χιούμορ της να κερδίσει τους τηλεθεατές.

Όπως έχουμε αναφέρει σε παλαιότερα άρθρα, τις τελευταίες μέρες έχει επέλθει ρήξη στις σχέσεις του σταθμού και της παρουσιάστριας. Αιτία είναι το συμβόλαιο που της ζητήθηκε να υπογράψει και στο οποίο υπάρχει περικοπή τόσο στη δική της αμοιβή, όσο και του στιλίστα και του κομμωτή της.

Μάλιστα, ενώ τη Δευτέρα ήταν προγραμματισμένο να γυριστεί το τρέιλερ για το «Dancing» με την παρουσιάστρια και τα μέλη της κριτικής επιτροπής, αυτό αναβλήθηκε ώστε να δοθεί παράταση στις συνομιλίες των δύο πλευρών.

Το γύρισμα προγραμματίστηκε να γίνει σήμερα αλλά και πάλι, μέχρι χθες, ΑΝΤ1 και Ζέτα δεν κατάφεραν να βρουν τη «χρυσή τομή», οπότε υπήρξε νέα αναβολή στο γύρισμα του τρέιλερ.

Έτσι, προγραμματίστηκε το τρέιλερ να γυριστεί την επόμενη βδομάδα, με πιο πιθανή μέρα τη Δευτέρα, ώστε μέσα στις επόμενες μέρες να λυθεί οριστικά το θέμα.

Επειδή όμως, ο χρόνος πιέζει πολύ ώστε να γυριστεί το τρέιλερ που θα ανακοινώνει την έναρξη του talent show την 1η Απριλίου, θεωρείται σίγουρο πως οι τελικές αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν –επιτέλους!- τις επόμενες μέρες.

Πάντως, όπως μαθαίνουμε, οι επαφές βρίσκονται σε καλό σημείο οπότε αν πράγματι όλα πάνε καλά, τότε η Ζέτα Μακρυπούλια θα παρουσιάσει και τον καινούργιο κύκλο του «Dancing with the stars».
Ίδωμεν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε