Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ -Ο Αρναούτογλου επιστρέφει στον ΑΝΤ1

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν παιζόταν ένα θρίλερ με το Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όπως λεγόταν, το MEGA δεν είχε να του προσφέρει κάποια καινούργια εκπομπή και έτσι ο παρουσιαστής ήταν έτοιμος να μετακομίσει σε άλλη τηλεοπτική στέγη και δη, του ΑΝΤ1.

Τελικά, ο Άρνι συνεννοήθηκε με το κανάλι της Μεσογείων και έτσι φέτος παρουσιάζει την εκπομπή «Όμορφος κόσμος 2» προσφέροντας στους τηλεθεατές μία ώρα χαλάρωσης και γέλιου.

Τελικά όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εκπομπή που θα παρουσιάζει αφού ετοιμάζεται και μία καινούργια και μάλιστα στο απέναντι κανάλι, αυτό του Αμαρουσίου.Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, από τα τέλη του Ιανουαρίου ο Άρνι θα επιστρέψει στον ΑΝΤ1 για να μας κάνει να γελάσουμε.

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι στο κανάλι του Αμαρουσίου, διαπιστώνοντας το πόσο ανάγκη έχουν οι τηλεθεατές να γελάσουν αποφάσισαν να φέρουν ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο τρεις παλαιότερες εκπομπές τους. Συγκεκριμένα την εκπομπή «Στην πρίζα» που παρουσίαζε ο Αρναούτογλου μαζί με το Θανάση Βισκαδουράκη και το Νίκο Στεργίου, την εκπομπή «Μπαμ» που παρουσίαζε ο Χρήστος Φερεντίνος και τον «Ταξιτζή» που έκανε ο Μάρκος Σεφερλής.

Μην νομίσετε όμως, ότι οι τρεις εκπομπές θα προβάλλονται σε επανάληψη. Ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει μία καινούργια εκπομπή με τα καλύτερα αποσπάσματα από τις τρεις προαναφερθείσες χιουμοριστικές εκπομπές με παρουσιάστρια που θα συνδέει τα βίντεο και θα σχολιάζει τα όσα γίνονται.

Προς το παρόν δεν έχουν αποφασίσει στο κανάλι του Αμαρουσίου ποια θα είναι η παρουσιάστρια αλλά η απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες μέρες καθώς, όπως είπαμε, η καινούργια εκπομπή με τα best of των παλαιότερων θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Ιανουαρίου. Την περιμένουμε για να τη δούμε και να γελάσουμε λιγουλάκι…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε