Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο «Big Brother»… καλεί τη Ρούλα Κορομηλά

Πότε κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι του ALPHA

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής την προετοιμασία του «Big Brother». Όπως έχουμε γράψει στο Newsit, αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται συνεχείς οντισιόν για τους υποψήφιους «έγκλειστους» στο ριάλιτι του ALPHA. Μετά τη Θεσσαλονίκη που ήταν την προηγούμενη βδομάδα, χθες ολοκληρώθηκαν και οι οντισιόν στην Κρήτη που έγιναν μέσα στο σαββατοκύριακο ενώ οι υπεύθυνοι ετοιμάζονται να πάνε στην Κύπρο.

Οι χιλιάδες αιτήσεις συμμετοχής ικανοποίησαν τα στελέχη του ALPHA αλλά δεν έλυσαν το πρόβλημά τους που αφορά την παρουσίαση του «Big Brother».

Σήμερα που επιστρέφουν στα καθήκοντά τους τα «μεγάλα αφεντικά» της διοίκησης του καναλιού της Κάντζας πρόκειται να συζητηθεί και το ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι. Ο χρόνος πιέζει αφού, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο «Big Brother» θα κάνει ποδαρικό στο τηλεοπτικό τοπίο την Κυριακή 3 Οκτωβρίου. Συνεπώς είναι απαραίτητο να αποφασιστεί άμεσα ποιος θα είναι ο παρουσιαστής του ριάλιτι.

Βέβαια, στα κρυφά χαρτιά που κρατούν οι υπεύθυνοι του καναλιού υπάρχει κι ένας μπαλαντέρ. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τη Ρούλα Κορομηλά. 

Η επιστροφή στο τηλεοπτικό τοπίο της Ρούλας Κορομηλά μπορεί να έγινε με talent show αλλά ενδέχεται να συνεχιστεί με ριάλιτι. Αν και είναι σίγουρο ότι και το δεύτερο «Greek Idol» θα το παρουσιάσει πάλι η Ρούλα, φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι του ALPHA σκοπεύουν να της ζητήσουν να βάλει μία χείρα… παρουσίασης στο ριάλιτί τους και να παρουσιάζει τα live που θα μεταδίδονται κάθε Κυριακή. Βέβαια. αυτό που τους ενδιαφέρει κυρίως στο κανάλι της Κάντζας είναι τα καθημερινά επεισόδια (που θα προβάλλονται έξη μέρες τη βδομάδα, από Δευτέρα έως και Σάββατο) που δεν αποκλείεται να κονταροχτυπηθούν με το «Master Chef» και το «Ράδιο Αρβύλα».

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, o αρχικός προγραμματισμός τους είναι ο «Μεγάλος Αδερφός» να προβάλλεται καθημερινά στις 10 το βράδυ, εκτός από τις Τρίτες και τα Σάββατα που λόγω της εκπομπής του Λάκη Λαζόπουλου και της επανάληψής της, θα προβάλλεται στις 11. Μέσα στις επόμενες μέρες όμως θα αποφασίσουν αν τελικά το προβάλλουν καθημερινά στις 11 το βράδυ απέναντι από το ριάλιτι μαγειρικής του MEGA αλλά και από τη παρέα του «Ράδιο Αρβύλα» του ΑΝΤ1 ή αν θα αποφασίσουν να τα κοντράρουν μόνο κάθε Τρίτη.

Στις αποφάσεις αυτές, όπως είπαμε, που πρόκειται να ληφθούν αυτή τη βδομάδα είναι και το ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση. Το ερώτημα είναι αν θα δεχτεί η Ρούλα Κορομηλά να παρουσιάσει και το ριάλιτι ή θα αποφασίσει να μείνει μόνο στο talent show!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε