Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ο Φερεντίνος βρήκε τη δικηγόρο του

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ξεκινούν σήμερα τα γυρίσματα στο DEAL του ΑΝΤ1.

Βρέθηκε, κλείστηκε, υπέγραψε… και σήμερα ξεκινούν τα γυρίσματα. Ο λόγος για τη δικηγόρο του DEAL που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, μετά από εκατοντάδες συμμετοχές, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να δώσουν τη θέση στη Νάντια Δρακούλα.

Η Νάντια Δρακούλα είναι δικηγόρος αλλά και δημοσιογράφος που έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με το πολιτιστικό ρεπορτάζ αλλά και με το ραδιόφωνο. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι όλα αυτά τα προσόντα της… μέτρησαν για τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 για να της δώσουν τη θέση της «δικηγόρου» στο τηλεπαιχνίδι τους.

Σήμερα μάλιστα είναι και το πρώτο γύρισμα για το τηλεπαιχνίδι με τον Χρήστο Φερεντίνο και τους παίκτες που θα διεκδικήσουν να κάνουν καλό deal μαζί του.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το DEAL θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του Οκτωβρίου και πρόκειται να προβάλλεται στις 7 το απόγευμα, δίνοντας lead in στο βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Χούκλη.

Είναι εμφανές ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου ποντάρουν πολύ στο τηλεπαιχνίδι τους ελπίζοντας ότι ο Χρήστος Φερεντίνος θα κάνει καλό deal με τα μηχανάκια τηλεθέασης. Βέβαια, για να πούμε και του παρουσιαστή το δίκιο, ο Φερεντίνος έχει αποδείξει ότι μπορεί να το κάνει αλλά η ώρα προβολής είναι ιδιαίτερα δύσκολη αφού απέναντι στο MEGA έχουν τα «Μυστικά της Εδέμ».

Οπότε δεν αποκλείεται μετά τις πρώτες βδομάδες (ή ακόμα και μέρες) προβολής του, το DEAL να μεταφερθεί για να μην… θυσιαστεί. Αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε αφού στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι αποφασισμένοι να τηρήσουν το «βλέποντας –τα ραβασάκια τηλεθέασης- και κάνοντας»!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε