Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο Καπουτζίδης ψάχνει τους κριτές του

Σε ποιον… ανταγωνιστή έκανε πρόταση το MEGA

Αν και υπάρχουν κάποια… προβλήματα με το κόστος της εκπομπής, στο MEGA προχωρούν ολοταχώς την προετοιμασία του «Just the two of us». Είναι γνωστό ότι το talent show που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι στιλ «Dancing with the stars», μόνο που οι συμμετέχοντες celebrities δεν θα χορεύουν αλλά θα τραγουδούν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, αν και όπως είπαμε υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα με το κόστος παραγωγής, στελέχη του MEGA και της εταιρείας παραγωγής, για να μην χάνουν καιρό έχουν ήδη αρχίσει τις επαφές για να βρουν και συμμετέχοντες αλλά και κριτές. Ιδιαίτερα σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να βρουν ποιοι θα καθίσουν στις καρέκλες τις κριτικής επιτροπής.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, την προηγούμενη βδομάδα οι υπεύθυνοι της παραγωγής έκαναν μία ανεπίσημη κρούση στον Κώστα Καπετανίδη, θεωρώντας ότι ως έμπειρος σκηνοθέτης (κυρίως video clips και μουσικών δρώμενων) μπορεί να ασκήσει κριτική για τους stars που… θα το ρίξουν στο τραγούδι! Άλλωστε ο Καπετανίδης απόκτησε και τηλεοπτική εμπειρία «κριτή» με τη συμμετοχή του στο «Greek Idol» του ALPHA.

Αν κι όπως είπαμε η συνάντηση και πρόταση του MEGA ήταν ανεπίσημη και διερευνητική, έχει σημασία το τι θα αποφασίσει ο Καπετανίδης: θα δεχτεί την πρόταση αν κι εφόσον αυτή γίνει επίσημη ή θα παραμείνει στο «Greek Idol», αν κι εφόσον του γίνει πρόταση να είναι ξανά;

Κι έτσι για την… ιστορία, μιας και αναφερθήκαμε στο «Greek Idol», να σας πληροφορήσουμε ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες η διοίκηση στο κανάλι της Κάντζας θα ανακοινώσει ποια εταιρεία παραγωγής θα αναλάβει την επόμενη σεζόν το talent show αφού δύο εταιρείες… μάχονται για το ποια θα καταφέρει να το κερδίσει!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε