Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ο Κωστόπουλος έκοψε το Μουτσινά… για καλό!

Χθες το πρωί σας ενημερώσαμε με άρθρο για τους καλεσμένους στο αποψινό «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου.

Λίγες ώρες αργότερα μάλιστα το γραφείο Τύπου του ALPHA κυκλοφόρησε επίσημο δελτίο με το οποίο επιβεβαίωναν τα όσα γράφαμε.

Το δελτίο Τύπου από το κανάλι της Κάντζας μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, καλεσμένη της εκπομπής θα είναι η Δέσποινα Βανδή.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκαλύπτει στον Πέτρο Κωστόπουλο όλα όσα θα θέλαμε να μάθουμε για την προσωπική της ζωή, τα επαγγελματικά της σχέδια, γι’ αυτά που την παθιάζουν και αυτά που την βγάζουν εκτός ορίων.
Αποκαλύψεις, εξομολογήσεις αλλά και μια ερμηνεία έκπληξη από τη Δέσποινα Βανδή που θα συζητηθεί!

Στη συντροφιά της Πέμπτης και ο Κώστας Βουτσάς.
Ο μεγάλος ηθοποιός μιλά για τη ζωή του, τον κινηματογράφο, το θεατρικό σανίδι, αλλά και την …αδυναμία που έχει στο γυναικείο φύλο.

Τρίτο πρόσωπο της βραδινής παρέας ο Νίκος Μουτσινάς.
Ο αγαπημένος παρουσιαστής με το καυστικό χιούμορ του σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα!»

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες του Newsit τα πράγματα, ή μάλλον οι καλεσμένοι, αλλάζουν. Έτσι, απόψε το «Βράδυ» στην εκπομπή θα είναι μόνο η Δέσποινα Βανδή και ο Κώστας Βουτσάς. Και για να μην αρχίσουν να λέγονται και γράφονται διάφορα όπως «ο Κωστόπουλος έφαγε το Μουτσινά» ή επειδή ο Μουτσινάς, όπως σας αποκαλύψαμε χθες απάντησε στα όσα λένε ότι «τρώει πολλούς» κι ο ALPHA τον «έκοψε» για να μην εκτεθεί, σπεύδουμε να προλάβουμε τις κακές γλώσσες και να πούμε ότι τίποτα από αυτά δεν συνέβη. Η αλήθεια είναι ότι οι τρεις καλεσμένοι που «ανακρίθηκαν» από τον Κωστόπουλο είπαν πολλά με αποτέλεσμα να μην «κόβεται» τίποτα αφού είναι κρίμα να πετάξουν χρήσιμο και ενδιαφέρον υλικό για να στριμώξουν και τους τρεις καλεσμένους σε μία ώρα.

Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit πριν από λίγη ώρα αποφασίστηκε να προβάλλουν μόνο τις συνεντεύξεις του Κώστα Βουτσά και της Δέσποινας Βανδή και η συνέντευξη με το «συγκάτοικο» του ALPHA να προβληθεί σε επόμενο επεισόδιο.
Καταλαβαίνετε λοιπόν τι έχουν πει για να αναγκάζεται ο Κωστόπουλος να «φάει» τον έναν από τους καλεσμένους του. Αλλά αυτό θα το διαπιστώσουμε απόψε το «Βράδυ»…

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε