Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο Λαζόπουλος μετακομίζει το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»

Απόψε το βράδυ, στις 9, θα γίνει πάλι της Τρίτης.

Ο Λάκης Λαζόπουλος θα υποδεχτεί τους χιλιάδες τηλεθεατές που θα πλημμυρίσουν ξανά το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Μάλιστα η αποψινή είναι η προτελευταία εκπομπή της σεζόν καθώς την επόμενη βδομάδα ο Λάκης ολοκληρώνει το φετινό κύκλο.

Αμέσως μετά όμως, μόλις η αποψινή εκπομπή ρίξει τίτλους τέλους ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζεται για να μετακομίσει. Όπως είχαμε γράψει πριν από καιρό στο Newsit ο Λάκης σκοπεύει να βγάλει την τελευταία εκπομπή της σεζόν από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λάρισα. Την επιθυμία αυτή προσπαθεί να την πραγματοποιήσει από πέρυσι αλλά η… κολοσσιαία αυτή επιχείρηση αντιμετώπισε πολλά τεχνικά προβλήματα. Ο Λάκης όμως, δεν το βάζει εύκολα κάτω και σκοπός του ήταν να πραγματοποιήσει φέτος αυτή την επιθυμία του. Έτσι και θα γίνει…!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το φινάλε της εκπομπής θα δοθεί την επόμενη Τρίτη από τη Λάρισα. Μάλιστα, αν και τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν το τελευταίο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» να βγαίνει από το στούντιο του Ρέντη, εντούτοις είναι σίγουρο ότι την επόμενη βδομάδα δεν θα γίνει μόνο της Τρίτης αλλά και… της Λάρισας. Ο χώρος που θα φιλοξενήσει το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» είναι το Κηποθέατρο «Αλκαζάρ» που χωρά μόνο… δύο χιλιάδες άτομα. Και λέμε «μόνο» γιατί είναι σίγουρο ότι θα μείνουν πολλές χιλιάδες απέξω. Αλλά, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ο Λαζόπουλος σκοπεύει να φροντίσει ακόμα και όσους βρεθούν στον εξωτερικό χώρο και δεν μπορέσουν να είναι ανάμεσα στους τυχερούς που θα εξασφαλίσουν μία θέση στο «Κηποθέατρο». Για το λόγο αυτό και σκοπεύει να στήσει μεγάλες οθόνες και ηχεία έξω από το κηποθέατρι ώστε να μπορούν να παρακολουθούν ό,τι γίνεται εντός.

Εκτός όμως, από την κολοσσιαία επιχείρηση μετακόμισης του τελευταίου «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» της σεζόν, θα είναι μεγαλύτερη και η διάρκεια μετάδοσής του. Άλλωστε, καλεσμένη σε αυτό θα είναι και η Χάρις Αλεξίου που θα τραγουδήσει όχι μόνο για τους Λαρισαίους αλλά και για όλη την Ελλάδα. Και δυστυχώς, μετά ο Λάκης θα ρίξει τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε