Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ο Νίκος Μουρατίδης μιλά στο Newsit για το «X Factor»

Τα προβλήματα στο παρασκήνιο του talent show

Με το που ολοκληρώθηκε το δεύτερο «X Factor» άρχισε ήδη να λέγεται και να γράφεται ότι ο ΑΝΤ1 ετοίμαζε ήδη το «X Factor 3».Κι ήταν λογικό με την επιτυχία στις τηλεθεάσεις που σημείωσε το talent show να πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.

Μόνο που, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, του Newsit το «X Factor 3» σώθηκε τελευταία στιγμή αφού κινδύνευε να κοπεί λόγω υψηλού κόστους παραγωγής. Κι η αλήθεια είναι ότι υπήρξε έντονο παρασκήνιο μέχρι να οριστικοποιηθεί η συνέχειά του. 

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, μόλις την προηγούμενη βδομάδα υπέγραψαν δύο σημαντικά στελέχη της παραγωγής που χωρίς αυτούς ήταν αμφίβολο το αν και πώς θα έβγαινε στον αέρα. Κι από κει και πέρα, άρχισαν να τρέχουν…

Και για να καταλάβετε το τρέξιμο που κάνουν τις τελευταίες μέρες, μόλις πριν από λίγες μέρες ειδοποίησαν τον Νίκο Μουρατίδη ότι στο τέλος της βδομάδας πρέπει να φύγουν για τις πρώτες οντισιόν στην Κύπρο. Μπορεί να σας φαίνεται απίστευτο αλλά είναι ακριβώς έτσι και μάλιστα με επιβεβαίωση του ίδιου του «αυστηρού κριτή» αφού σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας είπε πως:

«πράγματι, με ειδοποίησαν Τρίτη απόγευμα και μου είπαν πως την Κυριακή ταξιδεύουμε για τις πρώτες οντισιόν στην Κύπρο».

-Εσείς έχετε υπογράψει;

Όχι, επιστρέφω σήμερα από διακοπές και έχω συνάντηση με τους υπεύθυνους στην Ena Productions.

-Δηλαδή τόσο καιρό δεν είχατε συμφωνήσει ότι θα είστε στο τρίτο «X Factor»; 

Δεν είχα μιλήσει με κανέναν. Σας είπα ότι μου τηλεφώνησαν την Τρίτη. (γελώντας) Ίσως με θεωρούσαν δεδομένο…! .

-Εσείς σήμερα θα υπογράψετε;

Κατά πάσα πιθανότητα ναι! Θα δω τι έχουν να μου πουν και θα αποφασίσω.»

Το τι  πρόκειται να γίνει λοιπόν θα το ξέρουμε σήμερα το απόγευμα. Πάντως αξίζει να σημειώσουμε ότι ο «θρόνος» του «X Factor», που λόγω της νίκης του Σταύρου ανήκει στο Νίκο Μουρατίδη, κινδυνεύει να μείνει άδειος!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε