Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ο Σάββας Πούμπουρας ανεβαίνει… στο ρινγκ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ο Σάββας Πούμπουρας ανεβαίνει… στο ρινγκ!

Είναι από τους παρουσιαστές που θέλουν να προσφέρουν γέλιο. Δεν είναι τυχαίο που ο ΑΝΤ1 επέλεξε το Σάββα Πούμπουρα να παρουσιάσει μαζί με το Δημήτρη Βλάχο το «Πλάκα κάνεις» ενώ στη συνέχεια του ανέθεσε την «Οικογένεια της συμφοράς». Ο Σάββας γελά, το χαίρεται και στο μεταδίδει.

Μάλιστα, όπως έχει πει σε συνεντεύξεις του, του αρέσει να κάνει εκπομπές που θα διασκεδάζουν τον κόσμο. Αυτή τη φορά όμως, ο Σάββας θα ανέβει στο ρινγκ όπου θα πέσει πολύ ξύλο! Βέβαια, δεν θα παλέψει αυτός αλλά ο… μετρ του είδους, Μιχάλης Ζαμπίδης.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 28 Απριλίου, στις 9 το βράδυ ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει το «Iron Challenge» που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ Ελληνικού. Στη διοργάνωση θα πραγματοποιηθούν 6 αγώνες kick boxing με Έλληνες αθλητές και αποκορύφωμα τον μεγάλο αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη. Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης θα αγωνιστεί απέναντι στον Πρωταθλητή Fadi Merza, γνωστό και ως “The Beast”! Αυτό που κάνει ξεχωριστή αυτή τη μάχη είναι ότι στην περίπτωση νίκης του Μιχάλη Ζαμπίδη, o Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα κατακτήσει τον τίτλο SUPER WORLD TITLE και τη λευκή ζώνη που κατέχει ο Mike Tyson.

Το «Iron Challenge» θα διαρκέσει συνολικά 3 ώρες και θα πλαισιωθεί από μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, που θα προσφέρουν στους θεατές μια δυνατή βραδιά!

Παρουσιαστής της διοργάνωσης λοιπόν που θα μεταδοθεί όπως είπαμε από τον ΑΝΤ1, θα είναι ο Σάββας Πούμπουρας. Και πού ξέρετε, μπορεί να τον δούμε κι αυτόν… να ρίχνει και καμία μπουνιά. Άλλωστε πολλές φορές οι μάχες στο τηλεοπτικό τοπίο είναι πολύ σκληρές και οι παρουσιαστές έχουν πλέον… εκπαιδευτεί στα χτυπήματα, τα οποία κάποιες φορές είναι και κάτω από τη μέση!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε