Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ο Σάββας Πούμπουρας μπαίνει… στον πάγο

Είναι ένας από τους νέους παρουσιαστές της τηλεόρασης αλλά μαζί με το Δημήτρη Βλάχο κατάφεραν να μας χαρίζουν πολύ γέλιο με τις φάρσες που στήνουν στο «Πλάκα κάνεις».

Και μάλιστα οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 είναι τόσο ικανοποιημένοι από τη δουλειά του που ετοιμάζονται να τον βάλουν στον πάγο. Όχι, ο Σάββας δεν θα φορέσει κι αυτός παγοπέδιλα για να συμμετέχει στο «Dancing on ice» αλλά αναβάλλεται η πρεμιέρα της καινούργιας εκπομπής που πρόκειται να παρουσιάσει με τον τίτλο «Οικογένεια της συμφοράς».

Αν και τα γυρίσματα για τα 13 επεισόδια της εκπομπής κοντεύουν να ολοκληρωθούν και ο ΑΝΤ1 σκόπευε να αρχίσει την προβολή της αμέσως μετά την ολοκλήρωση του «Πλάκα κάνεις», εντούτοις αποφάσισαν να το κρατήσουν μέχρι το δεύτερο μισό της σεζόν. Έτσι, η «Οικογένεια της συμφοράς» θα κάνει πρεμιέρα γύρω στο Φεβρουάριο του 2012.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου τρίβουν τα χέρια τους παρακολουθώντας τα γυρίσματα αφού είναι σίγουροι ότι θα πέσει πολύ γέλιο στην προβολή της εκπομπής. Για το λόγο αυτό αποφάσισαν να κάνουν οικονομία και να μην το βγάλουν τώρα στον αέρα αλλά να το κρατήσουν για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε