Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 37 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Οι Καραμεροχαριτάτοι βρήκαν… τη βασίλισσά τους

Γρηγόρης Μελάς |
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Οι Καραμεροχαριτάτοι βρήκαν… τη βασίλισσά τους
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.12.2010 | 14:56
Πρώτη δημοσίευση: 09.12.2010 | 14:52

Είναι μία συμφωνία που έχει κλείσει εδώ και καιρό αλλά που ο ΑΝΤ1 προσπαθούσε να κρατήσει εφτασφράγιστο μυστικό. Όχι γιατί υπήρχε κάποιο έντονο παρασκήνιο αλλά γιατί το πρόγραμμα της μελαχρινής καλλονής ήταν πολύ φορτωμένο.


Αφού όμως τελείωσαν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι έτοιμη να κάνει επίσημα το τηλεοπτικό της ντεμπούτο δίπλα στο Σπύρο Χαριτάτο και το Γιώργο Καραμέρο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, από αύριο στο πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 θα είναι η Άννα Πρέλεβιτς. Η «Σταρ Ελλάς» έχοντας κάνει αρκετά δοκιμαστικά το προηγούμενο καλοκαίρι, είχε αφήσει πολύ ικανοποιημένους τους υπεύθυνους του καναλιού. Μόνο που οι υποχρεώσεις της λόγω του τίτλου, την ανάγκαζαν να βρίσκεται για καιρό εκτός Ελλάδος και έτσι το κανάλι του Αμαρουσίου δεν μπορούσε να την χρησιμοποιήσει σε πιο μόνιμη βάση όπως ήθελαν. Το είχαν συζητήσει και με τους Καραμεροχαριτάτους που επίσης ήθελαν τη «βασίλισσα» μαζί τους. Άλλωστε τους δύο παρουσιαστές και τον πατέρα της Άννας, Μπάνε Πρέλεβιτς, συνδέει μακρόχρονη φιλία. Τώρα λοιπόν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και η «Σταρ Ελλάς» πιάνει δουλειά στην πρωινή εκπομπή.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η νεαρή καλλονή θα παρουσιάζει στην πρωινή εκπομπή «10 με 1 Μαζί» μυστικά ομορφιάς για γυναίκες. Κι είναι σίγουρο ότι το θέμα το κατέχει…

Γρηγόρης Μελάς
Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο