Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι εξελίξεις στο θρίλερ με το «Πρωινό Αντ1»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι εξελίξεις στο θρίλερ με το «Πρωινό Αντ1»

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για το τι θα γίνει με το «Πρωινό Αντ1» που παρουσιάζει ο Γιώργος Παπαδάκης και οι Χρήστος Φερεντίνος με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Αν και λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, κανείς ακόμα δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά τι πρόκειται να γίνει την επόμενη σεζόν, εντούτοις οι εξελίξεις είναι θετικές αφού η εκπομπή θα συνεχίσει να μεταδίδεται όλη την καλοκαιρινή περίοδο.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι του AΝΤ1 έβαλαν τέλος στο θρίλερ αποφασίζοντας οριστικά πως το «Πρωινό Αντ1» θα συνεχίσει να μεταδίδεται όλο το καλοκαίρι. Έτσι, αν και οι τρεις βασικοί του παρουσιαστές, Γιώργος Παπαδάκης, Χρήστος Φερεντίνος και Σίσσυ Χρηστίδου, την Παρασκευή 29 Ιουνίου θα αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές, τη Δευτέρα 2 Ιουλίου θα βρεθούν άλλοι στη θέση τους. Βέβαια, το καλοκαιρινό «Πρωινό Αντ1» θα είναι μικρότερης διάρκειας καθώς θα μεταδίδεται από τις 7 έως τις 11 το πρωί. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η θεματολογία του θερινού «Πρωινού Αντ1» θα είναι κυρίως ειδησεογραφική αλλά εντούτοις, λόγω και της καλοκαιρινής περιόδου θα περιέχει και κάποια lifestyle και πιο…light θέματα.

Έτσι, η εκπομπή θα συνεχίσει να μας κρατά συντροφιά το καλοκαίρι και μάλιστα την επόμενη βδομάδα τα στελέχη του ΑΝΤ1 θα αποφασίσουν το ποιος (ή ποιοι) θα καθίσουν στο τιμόνι της. Πάντως, το ότι η εκπομπή πήρε το πράσινο φως για το καλοκαίρι, ίσως και να προμηνύει ότι θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Εφόσον λοιπόν δεν υπάρξει κάποια δυσάρεστη εξέλιξη, θεωρείται σίγουρο ότι ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει να έχει την ενημερωτική ζώνη του «Πρωινού ΑΝΤ1», ενώ μέσα στο καλοκαίρι θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις των υπευθύνων του σταθμού με το Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου για να αποφασιστεί τι πρόκειται να κάνουν την επόμενη σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε