Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλες οι… κρυφές συνομιλίες Λαζόπουλου με Μενεγάκη!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλες οι… κρυφές συνομιλίες Λαζόπουλου με Μενεγάκη!

Βρίσκονται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, αρκετά χρόνια και πολλές φορές έχει ο ένας πει για τον άλλο, τα καλύτερα λόγια. Αυτή τη φορά μάλιστα, ο Λάκης Λαζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλό του ALPHA.

Τις τελευταίες μέρες, το κανάλι της Κάντζας προωθεί το application για κινητά τηλέφωνα και μάλιστα ο κόσμος ανταποκρίνεται πολύ θερμά σε αυτό, κατεβάζοντας συνεχώς τη δωρεάν εφαρμογή που σε βάζει όχι μόνο στον κόσμο του ALPHA, αλλά γενικότερα σε έναν κόσμο πληροφοριών, αφού υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να δεις.
Σκεφτείτε λοιπόν τι έχει να γίνει, τώρα που στο παιχνίδι μπαίνουν Λάκης και Ελένη… μαζί. Ο ALPHA λοιπόν, επιστράτευσε τους δύο αγαπημένους παρουσιαστές του και τους έβαλε από κοινού να… παίξουν με το application. Για το λόγο αυτό και γυρίστηκαν τρια διαφορετικά σποτ, στα οποία συνεργάζονται Λάκης και Ελένη.
Διαβάστε παρακάτω λοιπόν αποκλειστικά όλες τις… κρυφές συνομιλίες τους, δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε από τα γυρίσματα και περιμένετε μέχρι να ανέβουν στο application του ALPHA και να τις απολαύσετε με ήχο!

Στο πρώτο σποτ, που κατά πάσα πιθανότητα θα βγει στον αέρα, στη σημερινή «Ελένη», βλέπουμε το Λάκη στο σπίτι του να ξεκουράζεται, όταν ακούγεται ο ήχος του τηλεφώνου του.

Ο Λάκης το σηκώνει λέγοντας «δεν θα με αφήσουν να κοιμηθώ Θεέ μου! Ποιός είναι» και ακούγεται η φωνή της Ελένης να τον ρωτά «μωρέ σε ξύπνησα;», ενώ εμφανίζεται κι αυτή on camera συνεχίζει λέγοντας «διαβάζω τα σχόλια για το Τσαντίρι στo application του Alpha που κατέβασα στο κινητό».

Ακούγεται η φωνή του Λάκη, που πειράζοντας την Ελένη για τις ικανότητές της με την τεχνολογία, της λέει: «Πες μου πως stream-άρεις και video;». Η Ελένη συνεχίζει: «Κι όμως, εμένα το live streaming του application με έχει σώσει. Δεν χάνω καμία εκπομπή!». Ο Λάκης από το κρεβάτι του συνεχίζει λέγοντας «πέρασε και η ξανθιά στην τεχνολογία. Δράματα»!, ενώ ακούγεται το σπικάζ που λέει «…Alpha mobile application. Live streaming και εκπομπές on demand μέσω iPhone, iPad, καθώς και Android smartphones και tablets. Alpha, όπως application!»

Στο δεύτερο σποτ, ακούγεται η φωνή της Ελένης: «Είσαι γυμναστήριο;», ενώ βλέπουμε το Λάκη να κάνει διάδρομο!

Λάκης: Ναι, δεν το ήξερες ότι πάνε και οι μελαχρινοί στο γυμναστήριο; Καίω τους λαχανοντολμάδες της μάνας μου.
Ελένη: Γι αυτό σε ήθελα κι εγώ…
Λάκης: Για τους λαχανοντολμάδες;

Η Ελένη μέσα από την κουζίνα της: Ναι μωρέ, ψάχνω τη συνταγή!
Λάκης: Μπες στο application του alpha ‘Μαγειρεύω’ και θα τους βρεις τους λαχανοντολμάδες! Αυτό το κανάλι, τα κάνει όλα πια! Μαγειρεύει, βάζει μασέλες, βρίσκει χαμένους, δράματα!
Και κλείνει με το σπικάζ «Alpha mobile application. Η μεγαλύτερη συλλογή επώνυμων συνταγών σε mobile application. Κατεβάστε την μέσω iPhone, iPad, καθώς και Android smartphones και tablets. Αlpha, όπως application!»

Στο τρίτο σποτ, βλέπουμε αρχικά την Ελένη να λέει «Λάκη-Λάκη! Το ξέρεις ότι από τo application του alpha οι τηλεθεατές μας μπορούν να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ψηφοφορίες, να μας στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο, να διαβάζουν τι γράφουν στο twitter οι παρουσιαστές από όλες τις εκπομπές, να κάνουν post, share, like, check-in…
Λάκης: Καλά εσύ με ξεπέρασες! Του χρόνου μην κλείσεις στον Alpha, θα σε πάρει η apple! Apple με την Ελένη!
Και κλείνει ξανά με το σπικάζ «Alpha mobile application. Πάρτε μέρος στις αγαπημένες σας εκπομπές, μοιραστείτε περιεχόμενο μέσω social media και γίνετε μέρος του κόσμου του Alpha μέσω iPhone, iPad, καθώς και Android smartphones και tablets. Alpha, όπως application!»


Αυτά λοιπόν είναι τα τρια σποτ που γυρίστηκαν με το Λάκη Λαζόπουλο και την Ελένη Μενεγάκη στην υπηρεσία του… application που έφτιαξαν στην Κάντζα και είναι σίγουρο ότι θα τραβήξουν σαν μαγνήτης πολλούς να το αποκτήσουν και να μπουν στον κόσμο του ALPHA!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε