Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Όσα έγιναν στα τελευταία γυρίσματα του «Master Chef»

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το ριάλιτι μαγειρικής του MEGA για την ανάδειξη του πρώτου Έλληνα «Master Chef».

 Τη Δευτέρα και Τρίτη πραγματοποιήθηκαν τα δύο από τα τρία τελευταία γυρίσματα ενώ τη Δευτέρα 20 του μήνα θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο γύρισμα από το οποίο θα κριθεί και το ποιος θα είναι ο νικητής ανάμεσα στους δύο φιναλίστ.

Τι έγινε όμως σε αυτά τα γυρίσματα και με ποιον τρόπο θα βρεθεί ο πρώτος Έλληνας «Master Chef»;

Όπως είναι λογικό στα γυρίσματα υπήρξε έντονη συναισθηματική φόρτιση. Παρόντες ήταν οι 19 από τους 20 διαγωνιζόμενους που πέρασαν από το «Master Chef» αφού μία από αυτούς εργάζεται στο εξωτερικό και ήταν δύσκολο να έρθει για τα γυρίσματα. Γνωρίζοντας λοιπόν όλοι οι διαγωνιζόμενοι πως αυτά είναι τα τελευταία γυρίσματα και μετά από τόσο καιρό που έχουν περάσει μαζί, είχαν γίνει όλοι μία παρέα. Παρά τις κόντρες που αρκετές φορές είχαν δημιουργηθεί ανάμεσά τους, οι διαγωνιζόμενοι, πιο ψύχραιμοι πια, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι που το ριάλιτι τελειώνει και δεν πρόκειται να βρεθούν ξανά όλοι μαζί στο πλατό. Βέβαια, να σημειώσουμε ότι ένας από τους 19 ήταν λίγο… παραγκωνισμένος αλλά αυτό είναι κάτι που οι υπεύθυνοι στην παραγωγή προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφό και να μην αποτυπωθεί στην κάμερα η… απομόνωση που του είχαν κάνει οι υπόλοιποι 18 παίκτες.

Το πρώτο γύρισμα ήταν για το τελευταίο «Master Class», στο οποίο έχουμε να δούμε πολλά αφού οι τρεις κριτές, Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος μαγείρεψαν και… κρίθηκαν από τους διαγωνιζόμενους. Το… κλάμα όμως έπεσε όταν παρουσιάστρια, κριτική επιτροπή και διαγωνιζόμενοι κάθισαν στο τραπέζι για να φάνε όλοι μαζί τα υπέροχα φαγητά που έφερε ο ένας κριτής από το εστιατόριό του. Την ώρα εκείνη παρακολουθούσαν και αποσπάσματα με όσα έχουν γίνει στο «Master Chef» με αποτέλεσμα να πέσει πολύ κλάμα αλλά και πολύ γέλιο.

Η ένταση όμως κορυφώθηκε την επόμενη μέρα που ξεκίνησε η τελική αναμέτρηση μεταξύ των δύο φιναλίστ. Κι οι οποίες δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, μέχρι τώρα πραγματοποιήθηκαν οι δύο από τις τρεις τελικές δοκιμασίες.

Η πρώτη δοκιμασία ήταν «βρες τα υλικά» και οι δύο φιναλίστ έπρεπε να πουν τι υλικά μαγειρικής βρίσκονται στους 20 δίσκους. Η δεύτερη δοκιμασία ήταν τεστ δημιουργικότητας και το αποτέλεσμα βαθμολογήθηκε από τους κριτές.

Ωστόσο δεν θα προδώσουμε την τρίτη δοκιμασία γιατί αυτή θα γίνει στο τελικό γύρισμα της Δευτέρας και δεν την γνωρίζουν ακόμα ούτε οι δύο διαγωνιζόμενοι. Το μόνο που θα αποκαλύψουμε είναι ότι η δοκιμασία θα κριθεί από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής. Όποιος λοιπόν από τους δύο φιναλίστ έχει υψηλότερο βαθμό (το σύνολο από τις δύο βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής και τη δοκιμασία με τα υλικά που κρύβονται στους δίσκους) θα είναι και ο πρώτος έλληνας «Master Chef».

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε