Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ «Όσο υπάρχουν άνθρωποι» στο ALTER

Όλες οι λεπτομέρειες για την καινούργια απογευματινή εκπομπή

Έχουμε γράψει σε παλαιότερα άρθρα ότι μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από το ALTER οι υπεύθυνοι του καναλιού αποφάσισαν να αλλάξουν το καθημερινό πρόγραμμα.

Ύστερα και από το αποτυχημένο πείραμα της προηγούμενης χρονιάς με τις συνεχόμενες life style εκπομπές, στο ALTER αποφάσισαν μετά το «Πολύ μπλα μπλα» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να προβάλουν μία κοινωνική εκπομπή με πολλά ρεπορτάζ.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η εκπομπή θα έχει τον τίτλο «Όσο υπάρχουν άνθρωποι» και θα την παρουσιάζουν τρεις: ο Στρατής Λημνιός και η Ρούλα Κουσκουρή που σας έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, ενώ ο τρίτος παρουσιαστής θα είναι ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός που ασχολείται κυρίως με το δικαστικό ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες η εκπομπή θα προβάλλεται μετά το «Πολύ μπλα μπλα» και πριν από το «That’s Life», δηλαδή περίπου από τις 4 έως τις 6 το μεσημέρι.

Η εκπομπή «Όσο υπάρχουν άνθρωποι» θα κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβριο και θα έχει πολλά ρεπορτάζ κυρίως μέσα από το αστυνομικό και δικαστικό δελτίο αλλά και διάφορα κοινωνικά θέματα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε