Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πηλιχού εναντίον Τζιόβα, με… διαιτητή το Λιανό!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πηλιχού εναντίον Τζιόβα, με… διαιτητή το Λιανό!

Καινούργιες κόντρες μεταξύ celebrities, ενώ η αδρεναλίνη θα χτυπά κόκκινο. Μπορεί το σκηνικό να ακούγεται… τρομαχτικό, αλλά αναμένεται να είναι διασκεδαστικό και να μας κρατήσει γερά τηλεοπτική συντροφιά.

Αυτό τουλάχιστον υπόσχονται τα στελέχη του ΑΝΤ1 και αφορά το «Κράτα γερά», το καινούργιο τηλεπαιχνίδι που πρόκειται να βγει στον αέρα, τον καινούργιο χρόνο. Τι θα συμβαίνει σε αυτό;

Σε κάθε επεισόδιο θα παρακολουθούμε την κόντρα μεταξύ δύο ζευγαριών. Το κάθε ζευγάρι θα αποτελείται από έναν celebrity και έναν παίκτη, από τους χιλιάδες που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για να λάβουν μέρος. Τα δύο ζευγάρια θα παίρνουν μέρος σε διάφορα… ριψοκίνδυνα παιχνίδια, ενώ συγχρόνως θα πρέπει να απαντούν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων και να μιλούν για τα πάντα κάνοντας ακόμα και προσωπικές αποκαλύψεις, αγνοώντας τον κίνδυνο και το φόβο τους.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι μηχανές του «Κράτα γερά» πιάνουν δουλειά και τα γυρίσματα ξεκινούν. Οι δύο celebrities που θα λάβουν μέρος στο πρώτο γύρισμα… κοντράροντας ο ένας τον άλλο, είναι η Ιωάννα Πηλιχού και ο Ορέστης Τζιόβας. Το πρώτο γύρισμα με τους δύο ηθοποιούς να παίρνουν την… κρυάδα των δύσκολων δοκιμασιών θα γίνει την Τετάρτη και από κει και πέρα, θα πραγματοποιηθούν συνεχώς γυρίσματα με άλλους celebrities, ώστε να γυριστούν και τα 13 επεισόδια του «Κράτα γερά» που θα προβάλλει ο ΑΝΤ1.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit, την παρουσίαση θα κάνει ο Γιώργος Λιανός, αναλαμβάνοντας το ρόλο του… διαιτητή στο μεταξύ τους αγώνα που θα δίνουν κάθε φορά οι δύο celebrities μαζί με τους συμπαίκτες τους. Στον ΑΝΤ1 πάντως, ελπίζουν ότι όσα θα γίνουν στο «Κράτα γερά» θα κάνουν τους τηλεθεατές να κρατάνε το στομάχι τους από τα γέλια! Για να δούμε…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε