Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποια εκπομπή επιστρέφει στον ALPHA;

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον ALPHA είναι περίπου γνωστά.

Το κανάλι της Κάντζας, εκτός των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν και τα υπόλοιπα κανάλια λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών, προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος αφού με αρκετές επιλογές των μέχρι πρότινος γερμανών διοικούντων του κατάντησε ένα κανάλι χωρίς ταυτότητα, χάνοντας σημαντικό μέρος του brand name του.

Ιδιαίτερα στο prime time του, ο ALPHA προσπαθεί να δώσει μάχη μόνο με δύο όπλα: το Λάκη Λαζόπουλο και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου που καταφέρνουν με τις εκπομπές τους, να σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις. Τις υπόλοιπες μέρες όμως, οι επιδόσεις των εκπομπών και σειρών του σταθμού στους πίνακες τηλεθέασης είναι… αποκαρδιωτικές. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα, τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας γίνονται… τούρκοι καθώς βλέπουν τις καινούργιες τούρκικες σειρές που προβάλλουν να σημειώνουν πολύ χαμηλά νούμερα, ενώ οι τούρκικες σειρές στα άλλα κανάλια να κερδίζουν μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού. Για το λόγο αυτό και σχεδιάζουν να κάνουν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά τους και μάλιστα να… επιστρατεύσουν ξανά μία εκπομπή τους που έχουν σταματήσει να προβάλλουν.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit στα σχέδια των στελεχών του ALPHA είναι πρώτα από όλα, να αλλάξουν ώρες μετάδοσης στις δύο τούρκικες σειρές τους. Έτσι, «Ρώτα την αγάπη» και «Λάλε: Έρωτας στην Κωνσταντινούπολη» θα μετακομίσουν από το prime time και θα πάρουν θέση στο πρωινό τους πρόγραμμά, πριν τη μετάδοση της εκπομπής «Ελένη». Επειδή όμως, μπορεί να τους μείνει… τρύπα στο πρόγραμμα του prime time, μπορεί η μία από τις δύο τούρκικες σειρές να εξακολουθήσει να μεταδίδεται την ίδια ώρα αλλά, στα σχέδιά τους είναι τουλάχιστον η μία να ανέβει στην πρωινή ζώνη προσφέροντας ένα εναλλακτικό πρόγραμμα στους τηλεθεατές. Αυτό όμως, που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η… επιστροφή παλαιότερης εκπομπής.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, στο κανάλι της Κάντζας σκοπεύουν να προβάλλουν ξανά το «Κάτι ψήνεται». Το ριάλιτι μαγειρικής σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης και μάλιστα σε μία πολύ δύσκολη ζώνη, καθώς έδινε μάχη με τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του MEGA και του ΑΝΤ1. Αρχικά, σκοπεύουν να προβάλλουν παλαιότερα επεισόδια του ριάλιτι μαγειρικής σε επανάληψη αλλά στόχος τους είναι στο προσεχές μέλλον να γυρίσουν και καινούργια επεισόδια. Μάλιστα, στο πλαίσιο του επαναπρογραμματισμού, αναζητείται concept παρόμοιας εκπομπής ώστε ναι μεν να πάρουν φωτιά ξανά οι κουζίνες αλλά να μην είναι μία από τα ίδια…!

Όπως φαίνεται λοιπόν, τα στελέχη του ALPHA σχεδιάζουν να μετακομίσουν τις τούρκικες σειρές τους και το «Κάτι ψήνεται» να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο, ελπίζοντας ότι με αυτά τα… μαγειρέματα, θα ανέβουν κι οι τηλεθεάσεις του σταθμού.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε