Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποια λαμπερή ηθοποιός θα είναι η κριτής στο «Dancing with the stars»;

Πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό για το ποιο πρόσωπο θα καθίσει στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής του «Dancing with the stars».

Σε κείμενο μάλιστα του Newsit που ανεβάσαμε πριν από λίγη ώρα, αναφέραμε ότι τα στελέχη του ΑΝΤ1 αναζητούν γυναίκα να καθίσει δίπλα από τους Γιάννη Λάτσιο, Αλέξη Κωστάλα και Φωκά Ευαγγελινό. Έτσι και θα γίνει και μάλιστα το πρόσωπο αυτό είναι από τις πιο αγαπητές και σπουδαίες ελληνίδες ηθοποιούς.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής θα καθίσει η Κάτια Δανδουλάκη. Ναι, καλά διαβάσατε! Η ταλαντούχα ηθοποιός μετά από μία άκρως πετυχημένη πορεία στο χώρο της υποκριτικής, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, θα είναι κριτής στο «Dancing with the stars»!

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η Κάτια Δανδουλάκη συναντήθηκε με στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου και αφού συζήτησαν για αρκετή ώρα αποδέχθηκε την πρότασή τους. Το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι τελικές υπογραφές αλλά αυτό είναι μία καθαρά τυπική υπόθεση αφού η συμφωνία έχει επιτευχθεί σε όλους τους τομείς.
Θεωρούμε ότι είναι μία άριστη επιλογή των στελεχών του ΑΝΤ1 αφού η Κάτια Δασνδουλάκη είναι πολύ αγαπητή στο ευρύ κοινό και μάλιστα, διαθέτει πολύ χιούμορ και άψογο λόγο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε