Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποια παρουσιάστρια ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Alpha;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποια παρουσιάστρια ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Alpha;

Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν να πλησιάζει προς το τέλος της και η μία μετά την άλλη οι εκπομπές να ρίχνουν τίτλους τέλους αλλά λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν από τώρα τι θα γίνει την επόμενη σεζόν.

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο αναγκάζουν τα στελέχη των σταθμών να καθυστερούν να πάρουν αποφάσεις με αποτέλεσμα πολλές και πετυχημένες εκπομπές να είναι ακόμα στον αέρα για το αν θα βγουν στον αέρα… next year! Ωστόσο, μία από τις εκπομπές που έχουν πάρει το πράσινο φως είναι η εκπομπή «Δέστε τους». Οι υπεύθυνοι του ALPHA αποφάσισαν και ανακοίνωσαν στους συντελεστές της ότι θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν και μάλιστα, οι Νίκος Μουτσινάς και Μαρία Ηλιάκη έχουν ήδη υπογράψει το καινούργιο τους συμβόλαιο με το κανάλι της Κάντζας. Τον ίδιο δρόμο λοιπόν, θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες και η συμπαρουσιάστριά τους Κατερίνα Καινούργιου.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, πριν από λίγο καιρό η Κατερίνα Καινούργιου συναντήθηκε με στελέχη του ALPHA που της είπαν ότι σκοπός τους είναι να ανανεώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία. Η απόφασή τους αυτή έκανε χαρούμενη την παρουσιάστρια αφού, όπως η ίδια έχει δηλώσει πολλές φορές, της αρέσει πολύ η εκπομπή και περνά πολύ καλά με τους Νίκο Μουτσινά και Μαρία Ηλιάκη. Έτσι, προγραμματίστηκε αμέσως μετά τις εκλογές η Κατερίνα Καινούργιου να υπογράψει το καινούργιο της συμβόλαιο με τον ALPHA και να παραμείνει «δεμένη» στην εκπομπή και για τον επόμενο χρόνο. Άλλωστε Μαρία, Νίκος και Κατερίνα είναι πλέον μία παρέα πολύ δεμένη και on air αλλά και εκτός στούντιο με τους τρεις τους να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και μακριά από τις κάμερες. Έτσι το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι τυπικές υπογραφές και η Κατερίνα θα συνεχίσει να είναι επίσημα στην απογευματινή παρέα του ALPHA και την επόμενη σεζόν!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε