Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποια θέλει να… τυλίξει ο Θέμος Αναστασιάδης;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποια θέλει να… τυλίξει ο Θέμος Αναστασιάδης;

Είναι έτοιμος να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο και να τα πει «Όλα» με το δικό του τρόπο.

Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου ο Θέμος Αναστασιάδης μαζί με το Βαγγέλη Περρή θα πιάσουν ξανά δουλειά on camera και έτσι, κάθε Δευτέρα αλλά και Τρίτη βράδυ, αμέσως μετά το «Ράδιο Αρβύλα» θα συνεχίσουμε να περνάμε καλά, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Μόνο που όπως φαίνεται, φέτος θα έχουμε έναν επιπλέον λόγο να παρακολουθήσουμε την εκπομπή!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στο πλευρό του Θέμου και του Βαγγέλη θα είναι αυτή τη χρονιά η Δούκισσα Νομικού. Ο Θέμος θέλει να έχει δίπλα του τη Δούκισσα που πλέον, έχει αποδείξει ότι εκτός από όμορφη είναι και ταλαντούχα. Η πρόταση έγινε πριν από λίγες μέρες και όπως καταλαβαίνετε, η Δούκισσα πέταξε από τη χαρά της σε σημείο που δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έγραψε στο twitter της πως «Έρχονται ωραία πράγματα… Σε λίγο καιρό θα μπορέσω επιτέλους να σας πω! Χχχ», ενώ προς αποφυγή παρεξηγήσεων, διευκρίνισε στη συνέχεια πως «Στα επαγγελματικά!».

Η αναφορά αυτή λοιπόν, ήταν για την πρόταση που της έγινε από το Θέμο Αναστασιάδη για να είναι μαζί του στο «Όλα». Έτσι, αν και γραφόταν ότι στην εκπομπή θα βρεθεί η Έλενα Παπαβασιλείου, τελικά όπως όλα δείχνουν, η Δούκισσα θα είναι αυτή που θα καθίσει στην καρέκλα της εκπομπής, δίπλα από το Θέμο και το Βαγγέλη. Βέβαια, το να… ακολουθείς τους γοργούς ρυθμούς που επιβάλλουν οι δυο τους είναι δύσκολο, αλλά η Δούκισσα έχει αποδείξει ότι μαθαίνει γρήγορα και είναι σίγουρο ότι η «σχολή» Θέμου και Βαγγέλη θα της κάνει καλό.

Ωστόσο, υπάρχει μία… εμπλοκή που προέρχεται μάλιστα από τους κόλπους του ΑΝΤ1, καθώς τα στελέχη του σταθμού θέλουν την όμορφη Δούκισσα να λάβει μέρος στο «Dancing with the stars» και δεν ξέρουν αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις σκληρές πρόβες και στις απαιτήσεις της εκπομπής. Όπως φαίνεται όμως, ο Θέμος δεν σκοπεύει να κάνει πίσω και τελικά θα είναι αυτός που θα… τυλίξει την όμορφη και ταλαντούχα παρουσιάστρια. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν μέσα στις επόμενες μέρες, αλλά θεωρούμε ότι φέτος, θα έχουμε έναν ακόμα λόγο για να παρακολουθήσουμε το «Όλα»! Save the day λοιπόν, γιατί, όπως είπαμε, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου το “Όλα” επιστρέφει!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε