Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!! Ποια χάλασε τον «όμορφο κόσμο» της Κατερίνας Καραβάτου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!! Ποια χάλασε τον «όμορφο κόσμο» της Κατερίνας Καραβάτου

Δεν δέχθηκε να αντικαταστήσει την Κλεοπάτρα Πατλάκη στο «Κους κους το μεσημέρι».

Κατηγορηματικά αρνητική ήταν η απάντησή της όταν της ζητήθηκε την επόμενη χρονιά να είναι στην εκπομπή του ALPHA «Κους κους το μεσημέρι». Και η απάντησή της ήταν όχι σε όποιον κι όποιον αλλά στην ίδια την παρουσιάστριά της εκπομπής Κατερίνας Καραβάτου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η Μαρία Αραμπατζή συναντήθηκε χθες το μεσημέρι με την Κατερίνα Καραβάτου και με στέλεχος της εταιρείας παραγωγής της εκπομπής της.

Μετά την οικιοθελή αποχώρηση της Κλεοπάτρας Πατλάκη από την εκπομπή «Κους κους το μεσημέρι» αναζητούν εναγωνίως πρόσωπο που θα μπορέσει να καλύψει τη θέση της, διαθέτοντας ικανό λόγο να σταθεί σε όλα τα θέματα. Έτσι η κρούση έγινε στη Μαρία Αραμπατζή. Η οποία άκουσε, αρνήθηκε… και αποχώρησε!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες στελέχη του ALPHA πρόκειται τις επόμενες ημέρες να προσπαθήσουν να πείσουν την Αραμπατζή να δεχθεί τελικά την πρόταση να είναι στην εκπομπή. Ωστόσο η ίδια η Καραβάτου αισθάνεται ιδιαίτερα απογοητευμένη καθώς δεν περίμενε μία τόσο γρήγορη κι αρνητική απάντηση από τη δημοσιογράφο.

Φαίνεται όμως ότι η Μαρία Αραμπατζή, έχοντας βιώσει έναν «Όμορφο κόσμο» προσέχει τα επόμενα βήματά της. Έστω κι αν με τις απαντήσεις της, χαλά τους… όμορφους κόσμους κάποιων άλλων!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε