Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Χατζηνικολάου

Πολλά λέγονται και γράφονται τον τελευταίο καιρό για το επόμενο βήμα του Νίκου Χατζηνικολάου στο τηλεοπτικό τοπίο.

Μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις στο ALTER και αφού ο γνωστός δημοσιογράφος παρέμεινε απλήρωτος για μήνες, αποφάσισε να θέσει εαυτόν εκτός του σταθμού στο Μπουρνάζι και να αναζητήσει καινούργια τηλεοπτική στέγη. Έτσι κι έγινε…!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και με παλαιότερα άρθρα στο Newsit, ο Χατζηνικολάου έχει πραγματοποιήσει επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΝΤ1 και του ΣΚΑΪ ώστε να αναλάβει την παρουσίαση του βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων αλλά και πολιτική εκπομπή. Οι συζητήσεις όμως… πάγωσαν λόγω της εορταστικής περιόδου και όλες οι πλευρές έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους για τις προσεχείς μέρες.

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πηγές, ο Νίκος Χατζηνικολάου βρίσκεται ένα βήμα πριν από την υπογραφή με το κανάλι του Φαλήρου. Τα τεχνικά μέσα που του παρέχουν στο ΣΚΑΪ του εγγυούνται πως θα μπορέσει να βγάλει on air ένα δελτίο ειδήσεων που θα καταφέρει να μπει ακόμα πιο δυναμικά στο σκληρό ανταγωνισμό. Άλλωστε, όπως είναι λογικό, τα στελέχη του ΣΚΑΪ επιθυμούν πολύ τη συνεργασία τους με το γνωστό δημοσιογράφο καθώς γνωρίζουν ότι μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού τον ακολουθεί σε κάθε του επιλογή. Αν λοιπόν η συμφωνία μεταξύ ΣΚΑΪ και Χατζηνικολάου δεν… σκαλώσει πουθενά, θεωρείται ότι τις επόμενες μέρες θα υπογραφούν τα συμβόλαια και σύντομα ο γνωστός δημοσιογράφος θα βρεθεί στην καρέκλα της παρουσίασης του βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε