Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιοι διεκδικούν να μπουν ξανά στο «Dancing»;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιοι διεκδικούν να μπουν ξανά στο «Dancing»;

Άλλος για τη βάρκα μας…; Όχι, sorry, αυτό είναι από αλλού. Αν και παραφράζοντάς το, θα μπορούσαμε να πούμε… «άλλος για το backstage»;

Μπερδευτήκατε; Να σας εξηγήσουμε λοιπόν τι εννοούμε! Αν και τον τελευταίο καιρό γραφόταν ως σίγουρο ότι ο Αργύρης Αγγέλου θα είναι αυτός που θα παρουσιάζει το backstage του «Dancing with the stars», την προηγούμενη βδομάδα, σε κείμενο του Newsit αναφέραμε ότι η ηθοποιός και νικητής του δεύτερου κύκλου του talent show θα περνούσε από δοκιμαστικό. Έτσι κι έγινε λοιπόν και μάλιστα δεν ήταν μόνο αυτός που έκανε δοκιμαστικό για τη θέση αυτή, αλλά ο πολύ καλός ηθοποιός βρέθηκε για ακόμα μία φορά απέναντι από δύο πρώην «αντιπάλους» του που διεκδικούν κι αυτοί να επιστρέψουν στο πλατό του talent show.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, εκτός από τον Αργύρη Αγγέλου, δοκιμαστικό χθες για να αναλάβουν την παρουσίαση του backstage στο «Dancing with the stars», έκαναν και ο Κώστας Μαρτάκης αλλά και ο Τρύφωνας Σαμαράς. Οι τρεις τους πέρασαν από το πλατό ξεχωριστά ο κάθε ένας, ενώ οι κάμερες έγραφαν και οι υπεύθυνοι του σταθμού θα αποφασίσουν αυτές τις μέρες ποιος θα επιστρέψει στο πλατό του talent show, αλλά αυτή τη φορά όχι ως διαγωνιζόμενος αλλά ως παρουσιαστής των όσων γίνονται στο παρασκήνιό του. Πάντως, χωρίς να θέλουμε να… προδικάσουμε το αποτέλεσμα, ένας από τους τρεις φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα, αλλά δεν θα αποκαλύψουμε το ποιος. Το μόνο που θα πούμε είναι ότι αν ισχύσει αυτό που μάθαμε, τότε θα κερδίσει τους υπόλοιπους… για δεύτερη φορά. (νιάου, νιάου, στα κεραμίδια!!!!) Να δούμε όμως, τι θα αποφασίσουν τα στελέχη του Αμαρουσίου, γιατί υπάρχουν αρκετές σκέψεις, όπως να μην είναι μόνο ένας ο παρουσιαστής του backstage, αλλά να κάνουν περισσότεροι… παιχνίδι με τους διαγωνιζόμενους. Για να δούμε λοιπόν, τι θα δούμε την Κυριακή 11 Νοέμβρη που θα κάνει πρεμιέρα το του «Dancing with the stars»…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε