Τετάρτη, 17 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιοι… παίρνουν τη θέση του «Νησιού»

Κατάφερε να είναι η… πρωταγωνίστρια της φετινής σεζόν. Η σειρά «Το νησί» κέρδισε δικαιολογημένα το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Όλα όμως, τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν…

Το «Νησί» ρίχνει αυλαία την επόμενη Δευτέρα 23 Μαΐου που θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιό της σειράς. Κι είναι σίγουρο ότι τα μηχανάκια τηλεθέασης θα αρπάξουν μεγαλύτερη φωτιά στο φινάλε της σπουδαίας σειράς. Να θυμίσουμε ότι το προχθεσινό, προτελευταίο επεισόδιο έκανε ρεκόρ τηλεθέασης με μέσο όρο 61,7 στο γενικό σύνολο και 68,6 στο δυναμικό κοινό. Ως εκ τούτου λοιπόν οι υπεύθυνοι του MEGA έχουν προβληματιστεί για το τι θα είναι αυτό που θα πάρει τη θέση της πετυχημένης σειράς και θα καταφέρει να κρατήσει τις υψηλές τηλεθεάσεις. Και – τουλάχιστον για μία εβδομάδα- βρήκαν την κατάλληλη λύση… και σειρά!
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τη Δευτέρα 30 Μαΐου, θα προβληθεί το τελευταίο για τη φετινή σεζόν επεισόδιο «Τα μυστικά της Εδέμ». Η καθημερινή σειρά του MEGA που επίσης χτυπά υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης θα ολοκληρώσει το φετινό κύκλο της με ένα… χορταστικό δίωρο επεισόδιο. Να σημειώσουμε ότι την ίδια μέρα, στην καθιερωμένη ώρα προβολής της σειράς, δηλαδή στις 7 το απόγευμα, θα προβληθεί κάποια άλλη σειρά από το κανάλι της Μεσογείων.
 
Έτσι, παρά τα όσα λέγονται και γράφονται, ότι τα «Μυστικά» θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους νωρίτερα, τελικά θα πάρουν τη θέση του «Νησιού» και είναι σίγουρο πως και εκείνη τη Δευτέρα θα φέρουν το MEGA στην κορυφή της τηλεθέασης. Μετά όμως, αρχίζουν τα δύσκολα και… οι καλοκαιρινές επαναλήψεις! Να υπενθυμίσουμε πάντως, ότι τα «Μυστικά της Εδέμ» θα συνεχίσουν να προβάλλονται και την επόμενη σεζόν αφού οι υπεύθυνοι του MEGA ζήτησαν από τους σεναριογράφους Έλενα Ακρίτα και Γιώργο Κυρίτση να παρατείνουν τις περιπέτειες των ηρών τους. Η σειρά λοιπόν θα ξεκινήσει ξανά γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου και θα ρίξει οριστική αυλαία τον Δεκέμβριο!
 

 

Γρηγόρης Μελάς

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε