Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 14 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ποιοι stars θα διαγωνιστούν στο «Greek Idol»

Γρηγόρης Μελάς |
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ποιοι stars θα διαγωνιστούν στο «Greek Idol»
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.06.2011 | 09:09
Πρώτη δημοσίευση: 08.06.2011 | 09:09

Μαλού, Μαρία, Παναγιώτης και Γιώργος είναι οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι που έχουν μείνει στο talent show του ALPHA διεκδικώντας τον τίτλο του «Greek Idol». Αυτό το Σάββατο όμως, οι τέσσερις νέοι τραγουδιστές θα ανέβουν στη σκηνή μαζί με γνωστούς τραγουδιστές.

Στο επόμενο «Greek Idol» οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν θετικά σχόλια από τους Πέτρο Κωστόπουλο, Κώστα Καπετανίδη και Έλλη Κοκκίνου αλλά και τις θετικές ψήφους των τηλεθεατών, ερμηνεύοντας δύο τραγούδια. Το πρώτο από αυτά θα είναι κάποιο γνωστό τραγούδι και το οποίο θα είναι… πειραγμένο, δηλαδή σε διασκευή. Δεν προδίδουμε ποια είναι αυτά τα τραγούδια αλλά είναι όλα πολύ γνωστά, αγαπημένα ενώ τα τρία από αυτά είναι ξένα και το ένα ελληνικό.

Για το δεύτερο όμως, τραγούδι στο οποίο θα ερμηνεύσουν οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι, θα έχουν επί σκηνής μεγάλη βοήθεια που θα ευχαριστήσει ιδιαίτερα μάλιστα τους τηλεθεατές καθώς θα δουν -και κυρίως θα ακούσουν- γνωστούς καλλιτέχνες.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, μαζί με τους τέσσερις διαγωνιζόμενους θα βρεθούν στη σκηνή του «Greek Idol» οι, σε αλφαβητική σειρά, Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τους Mamacitas, Γιάννης Βαρδής, Κώστας Καραφώτης και Δέσποινα Ολυμπίου. Οι τέσσερις γνωστοί καλλιτέχνες θα… διαγωνιστούν στο «Greek Idol» ερμηνεύοντας ο καθένας από αυτούς ένα ντουέτο με έναν από τους διαγωνιζόμενους.
Έτσι, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τους Mamacitas θα κάνουν ντουέτο με τη Μαλού, ο Γιάννης Βαρδής με το Γιώργο, ο Κώστας Καραφώτης με τη Μαρία και η Δέσποινα Ολυμπίου με τον Παναγιώτη. Κι είναι σίγουρο ότι αυτές οι ερμηνείες των γνωστών τραγουδιστών με τους διαγωνιζόμενους θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες.

Επίσης, στη σκηνή του «Greek Idol» θα βρεθεί ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο γνωστός τραγουδιστής όμως, δεν θα … διαγωνιστεί με κάποιο από τα τέσσερα παιδιά αλλά είναι καλεσμένος για να ερμηνεύσει δικά του τραγούδια . Αυτό το Σάββατο λοιπόν στις 9 το βράδυ, η σκηνή του talent show θα γεμίσει stars και πολλά πολλά τραγούδια.Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. ΣΥΡΙΖΑ:  Ανέβασαν  βίντεο στα social media για να την  πουν  στη ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ: "Ανέβασαν" βίντεο στα social media για να την "πουν" στη ΝΔ
  2. Τσέλσι Κλίντον: Ο Τραμπ, τα social media και... το μπρόκολο! Τσέλσι Κλίντον: Ο Τραμπ, τα social media και... το μπρόκολο!
  3. Αλλαγές στο Facebook μετά την live δολοφονία ηλικιωμένου! Αλλαγές στο Facebook μετά την live δολοφονία ηλικιωμένου!