Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος ετοιμάζεται να κρίνει τα «Ταλέντα»

Είναι από τις εκπομπές που στα προηγούμενα χρόνια προβολής της σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις.

Ο λόγος για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που μέσα στο Μάρτιο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα για τέταρτη φορά στο τηλεοπτικό τοπίο. Ωστόσο, αν και είχε προγραμματιστεί τα γυρίσματα του talent show να ξεκινήσουν την επόμενη βδομάδα, τελικά θα ξεκινήσουν σε καμία δεκαριά μέρες ώστε να λυθούν τα προβλήματα.

Ποια είναι τα προβλήματα; Πάντως δεν είναι οι συμμετοχές καθώς είναι πάρα πολλές και μάλιστα από όλους τους χώρους, δηλαδή με διαγωνιζόμενους που θα προσφέρουν τραγούδι, χορό, ακροβατικά και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα ταλέντα.

Το πρόβλημα έχει να κάνει με το ποιος θα καθίσει στην τρίτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής, δηλαδή σε αυτήν που έμεινε κενή μετά την αποχώρηση του Ηλία Ψινάκη αφού θεωρείται σίγουρο ότι η Ευγενία Μανωλίδου και ο Βαγγέλης Περρής θα παραμείνουν στις θέσεις τους.

Για την τρίτη καρέκλα λοιπόν στο talent show του ΑΝΤ1, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, επικρατέστερος υποψήφιος είναι ο Γιώργος Θεοφάνους. Ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχουν κάποια… σύννεφα στη συνεργασία τους, τόσο εξαιτίας των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών του συνθέτη, αλλά και οικονομικής φύσεως. Για αυτό και τα στελέχη στο κανάλι τοτυ Αμαρουσίου έκαναν και μία ακόμη επαφή για τη θέση στην κριτική επιτροπή.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, υπήρξε τηλεφωνική προσέγγιση στο Γιώργο Μέρλο από ανώτατο στέλεχος του σταθμού, στην οποία και του έγινε η διερευνητική ερώτηση για το αν ο γνωστός αρχιτέκτονας θα ήταν πρόθυμος να καθίσει στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ο Μέρλος ήταν θετικός να το συζητήσει αλλά επειδή όταν έλαβε το τηλέφωνο, βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους εκτός Ελλάδας, το ραντεβού ορίστηκε για αυτή τη βδομάδα.

Έτσι, όπως φαίνεται, επικρατέστεροι υποψήφιοι για τη θέση είναι πλέον ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους και ο fabulous αρχιτέκτονας Γιώργος Μέρλος που γνωρίσαμε τηλεοπτικά από το «Fab 5», τον οποίο μάλιστα είχε προτείνει ο παιδικός φίλος του Ηλίας Ψινάκης. Δεν αποκλείεται λοιπόν ο Μέρλος να βρεθεί στην ίδια καρέκλα που καθόταν ο Ψινάκης για τρεις σεζόν.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες καθώς ο χρόνος έχει αρχίσει πλέον να πιέζει για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ώστε το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» να κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 23 Μαρτίου. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε ποιος θα είναι μαζί με την Ευγενία Μανωλίδου και το Βαγγέλη Περρή στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε