Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος παρουσιαστής ανανέωσε το συμβόλαιό του για δύο χρόνια;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος παρουσιαστής ανανέωσε το συμβόλαιό του για δύο χρόνια;

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες που ήθελαν τον επόμενο χρόνο να μην βρίσκεται στη σημαντική αυτή θέση όπου κατέχει μπροστά από τις κάμερες.

Κάποια σενάρια μάλιστα, ανέφεραν ακόμα και ονόματα αντικαταστατών του καθώς άλλωστε είναι αλήθεια ότι αρκετοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να καθίσουν στη θέση του.

Σε ποιον αναφερόμαστε;

Στον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου του ALPHA, Αντώνη Σρόιτερ που με τον καλύτερο τρόπο ο ALPHA αποφάσισε να διαψεύσει τα σενάρια και τις φήμες.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, πριν από λίγες μέρες ο Αντώνης Σρόιτερ υπέγραψε το καινούργιο του συμβόλαιο με τον ALPHA ανανεώνοντας την παραμονή του στο κανάλι της Κάντζας για ακόμα δύο χρόνια.

Στο σημείο αυτό δε, αξίζει να αναφέρουμε ότι το προηγούμενο συμβόλαιό του, που επίσης ήταν διετούς διάρκειας, είχε ακόμα λίγους μήνες «ζωής», αλλά τα στελέχη του ALPHA θέλησαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με το δημοσιογράφο από τώρα.

Άλλωστε, το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ στο τιμόνι του και μετά την, εδώ και δύο χρόνια περίπου, απόφαση του σταθμού να το μεταδίδει στις 7 το απόγευμα, σημειώνει πολύ καλές τηλεθεάσεις, οπότε λογικό ήταν τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας να μην κάνουν αλλαγές σε αυτό.

Έτσι λοιπόν, προς… πίκρα των «μνηστήρων», η θέση του παρουσιαστή στο καθημερινό(από Δευτέρα έως Παρασκευή) κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, θα συνεχίσει να ανήκει στον Αντώνη Σρόιτερ για τα –τουλάχιστον- επόμενα δύο χρόνια.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε, ότι μπορεί η εκπομπή «Αυτοψία» που παρουσιάζει ο Σρόιτερ να ρίχνει τίτλους τέλους την ερχόμενη Τετάρτη 27 Ιουνίου, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, σκοπός των στελεχών του ALPHA είναι να βγει στον αέρα και την επόμενη σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε