Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος πετυχημένος παρουσιαστής επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο με… τέρμα τα γκάζια;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος πετυχημένος παρουσιαστής επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο με… τέρμα τα γκάζια;

Ευχάριστες οι εξελίξεις, αφού πρόκειται για έναν παρουσιαστή πολύ αγαπητό αλλά και γνώστη του αντικειμένου του.

Λογικό λοιπόν η επιστροφή του στο τηλεοπτικό τοπίο να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές που τον παρακολουθούσαν τόσα χρόνια αλλά ξαφνικά, απουσίασε…!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο Κώστας Στεφανής επιστρέφει με… τέρμα τα γκάζια για να παρουσιάσει την εκπομπή του «Traction» για 14η χρονιά. Μόνο που αυτή τη σεζόν, η εκπομπή δεν θα βγει από το MEGA, όπως έβγαινε τα προηγούμενα 13 χρόνια, αλλά από το ΣΚΑΪ. Όπως σας είχαμε αναφέρει πριν από καιρό, στελέχη της εταιρείας παραγωγής της εκπομπής είχαν συναντηθεί με τους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ για να βγει η εκπομπή μέσα στην καινούργια σεζόν από το κανάλι του Φαλήρου. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα πραγματοποιήθηκε και συνάντηση στελεχών του ΣΚΑΪ με τον Κώστα Στεφανή, τα έβαλαν όλα κάτω, τα συζήτησαν και η συμφωνία επιτεύχθηκε.
e
Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, το «Tarction», μετά από ένα χρόνο απουσίας του από το τηλεοπτικό τοπίο, θα βάλει ξανά μπροστά τις μηχανές του μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η εκπομπή θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στο Νοέμβριο και μάλιστα, στο κανάλι του Φαλήρου σκοπεύουν να την προβάλλουν κάθε Σάββατο απόγευμα, ώστε να μπορούν να την παρακολουθούν περισσότεροι φανατικοί της μηχανοκίνησης. Βέβαια, ο Κώστας Στεφανής και η ομάδα του, καταφέρνουν να κάνουν την εκπομπή ενδιαφέρουσα και για αυτούς που δεν είναι γνώστες του αντικειμένου και για το λόγο αυτό και το «Traction» έχει κερδίσει πάρα πολλούς τηλεθεατές. Μπορεί λοιπόν το MEGA, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών να μην κατάφερε πέρυσι να βγάλει την εκπομπή και να ματαιώσει τελευταία στιγμή την προβολή του, αλλά ήταν σίγουρο πως ο Κώστας Στεφανής δεν θα παρέμενε εκτός τηλεοπτικού αγώνα, αφού έχει αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος στο είδος του! Έτσι, από το Νοέμβριο το «Traction» βάζει μπροστά τις μηχανές του και θα κάνει πρεμιέρα μέσα από το ΣΚΑΪ. Αναμένουμε…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε