Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιους θα υποδεχτούν ο Λιάγκας και η Σκορδά;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιους θα υποδεχτούν ο Λιάγκας και η Σκορδά;

Για να τα βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να μην ακούμε συνεχώς… άρες μάρες κουκουνάρες!

Όπως σας είχα αναφέρει πρώτα μέσα από το Newsit, το «Πρωινό mou» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου. Επίσης, αν και πολλοί έλεγαν ότι θα υπάρξουν καινούργια μέλη στην πρωινή παρέα, έγραψα, προς απογοήτευση πολλών, ότι μαζί με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά θα είναι μόνο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Σάσα Σταμάτη. Ανέφερα μάλιστα ότι τα στελέχη του MEGA μαζί με τους παρουσιαστές αποφάσισαν να μην αυξήσουν το παρεάκι της πρωινής εκπομπής και έτσι, τα νέα της ημέρας θα σχολιάζονται μόνο από αυτούς. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, εννοείται ότι στην εκπομπή παραμένουν η Βίκυ Παγιατάκη, ο Άκης Πετρετζίκης και οι υπόλοιποι συνεργάτες που έχουν τις δικές τους στήλες. Αλλά το παρεάκι, όπως είπαμε, δεν θα αυξηθεί. Γκέγκε… για να το πούμε και λαϊκά; Πάμε λοιπόν παρακάτω, ή μάλλον πάμε να δούμε ποιους θα υποδεχτούν στο πλατό της εκπομπής ο Γιώργος και η Φαίη…

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το ζευγάρι από τις πρώτες κιόλας μέρες θα υποδεχτεί στο πλατό λαμπερούς καλεσμένους. Το ότι φέτος παίζουν χωρίς ομοειδή ανταγωνισμό, αφού δεν υπάρχει καμία άλλη ψυχαγωγική εκπομπή, δεν χαλαρώνει ούτε τους παρουσιαστές, αλλά ούτε και τα στελέχη του σταθμού που θέλουν να προσφέρουν στους τηλεθεατές μία καλή πρωινή εκπομπή.

Έτσι λοιπόν, από τις πρώτες μέρες, θα δούμε τον Πέτρο Φιλιππίδη, το Γιάννη Μπέζο, αλλά και το Γιώργο Κιμούλη να βρίσκονται στο πλατό του «Πρωινού mou». Καλλιτέχνες με άποψη και πολλοί αγαπητοί από τον κόσμο, είναι σίγουρο ότι θα έχουν να πουν πολλά και ενδιαφέροντα!

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ποδαρικό στην εκπομπή για την καινούργια σεζόν, την τρίτη του «Πρωινού mou», θα κάνουν τρεις καλεσμένοι που θα κάνουν τους τηλεθεατές να περάσουν πολύ καλά. Οι τρεις αυτοί καλεσμένοι λοιπόν είναι ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Σάκης Μπουλάς και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ναι, ναι, καλά διαβάσατε. Οι τρεις καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή και όπως καταλαβαίνετε, όχι μόνο θα μιλήσουν με τη Φαίη και το Γιώργο, αλλά θα πουν και ένα και δύο και τρία και πολλά πολλά τραγούδια για να ξεκινήσει ευχάριστα η σεζόν. Να σημειώσουμε δε, ότι είναι από τις σπάνιες live εμφανίσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη και δη σε πρωινή εκπομπή.
Καταλαβαίνετε λοιπόν, ότι πράγματι ο Γιώργος και η Φαίη δεν σκοπεύουν να χαλαρώσουν λόγω έλλειψης ομοιο-θεματικού ανταγωνισμού, αλλά σκοπεύουν να προσφέρουν στους τηλεθεατές τους ό,τι καλύτερο. Ραντεβού λοιπόν τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου για να το διαπιστώσουμε και εμπράκτως…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε